Festivalområdet

Diggiloo är till för såväl stora som små och på vår arena finns det fullt med aktiviteter även för de minsta. På arenaområdet kan ni hitta allt från hoppborgar där barnen kan studsa sig trötta till olika tävlingar och aktiviteter med våra sponsorer. Njut av en picknick med hela familjen innan showen och låt barnen upptäcka Diggiloo-området, här finns något för alla!

VÄLKOMMEN TILL AKTIVITETSBYN!

Från insläpp och under pausen kan hela familjen besöka våra sponsorers aktivitetsområde.  Här händer det en massa roliga saker för alla besökare. Salvequick bjuder på ”prova på cirkus” där du lär dig jonglera eller gå på lina. Bli en schlagerstjärna i OLW’s Fredagsmystält och fota dig vid vår fotovägg med Diggiloos härliga artister. Testa din pricksäkerhet och bollkänsla ihop med Jordan och Ballerina och tävla om fina priser. För er som gillar lite mer lugna aktiviteter så kan man mysa på stranden tillsammans med Family Fresh. Detta blir ett oförglömligt sommarminne. För våra minsta besökare bjuder Grumme på såpbubblor och lär mamma och pappa hur man tvättar, städar och diskar miljövänligt.

*Aktivitetsbyn är ej med i Vänersborg, Rättvik, Lidköping och Båstad

RESTAURANGEN

Tillsammans med vår sponsor Åbro bryggeri  presenterar vi ett noga utvalt mat- och dryckeskoncept – allt för att göra Diggiloo-upplevelsen ännu bättre för dig som besökare! I årets Diggiloo-restaurang kommer det serveras god mat, öl, vin, cider, alkoholfria alternativ & tilltugg*. Den fullständiga menyn kommer inom kort.

*Alhoholhaltiga drycker måste förtäras inom serveringsområdet.

Sugen på något lättare tilltugg?
Det kommer även finnas kiosker på området för den som är sugen på något gott. Här serveras enklare mat, dryck, godis, popcorn, kaffe och annat gott. 

Det är även fritt fram att ta med sin egen picknick-korg att avnjuta inne på arenan.

DIGGILOO-SHOPEN

I souvenirshopen kan du passa på att bland annat köpa årets showprogram, t-shirtar, kepsar, stolar och filtar. Fina souvenirer från en kväll värd att minnas! Det kommer även finnas en dos av nostalgi för den som sett oss flera år.