2014 års artister!


INGEN SOMMAR UTAN DIGGILOO!

Svenska folkets i särklass mest populära sommarturné, Diggiloo, har under elva år underhållit mer än en miljon besökare i vårt gröna, sköna, avlånga land. Sporrad av förra årets bejublade succé presenterar Diggiloo nu en ny årgång sommarunderhållning. Som vanligt bjuds det på generös show med en noga utvald blandning av artister så att alla får se sin favorit.

2014 års uppställning är både efterlängtad och fenomenal: Lena Philipsson, Nanne Grönvall, Eric Gadd, Jessica Andersson, Erik Segerstedt, Oscar Zia, Nassim Al Fakir och Magnus Johansson. Skrattmusklerna kommer även denna sommar att få träningsvärk av underbare och egensinnige Per Andersson. Diggiloo 2014 lär bli något alldeles extra och en show att älska för hela familjen.

Diggiloo är verkligen sommarens största folkrörelse – en fantastisk anledning till att träffa släkt, vänner, grannar och bekanta. Det är också ett perfekt sommarnöje för barnfamiljer eftersom barn går gratis om föräldrarna bokar biljetten ”Sittplats i det gröna”.

I sommar har Diggiloo dessutom med sig Salvequick Barnland och sin egen restaurang, fylld med perfekta showrätter.

Välkommen till sommarens höjdpunkt!

9 kommentarer till 2014 års artister!

 • Linda Andreasson
  Så kul med Lena Ph. Blir en kanon sommar önske artrister till kommande år Carola, Tommy Nilsson. Tomas Ledin samt inga mindre än Herreys . Men detta blir utan tvekan enkanon sommar!! Linda och Jimmy samt vår lilla Kelly

  28 mars, 2014 11:36

 • elisabet lignell
  Roligt att se Lena PH på scenen igen... och Oscar Zia som är så trevlig och begåvad både i sång och dans vi ser fram emot en trevlig sommar!

  9 mars, 2014 01:00

 • Ann-Mari
  Inget Finland i år heller.. nästa år? Snälla? Snälla?

  4 januari, 2014 01:15

 • Anita Höög utter
  Tycker Diggiloo har varit en höjdpunkt på sommaren att man måste bara se den men tyvärr i år har ni bytt ut så mycket fina artister så får ingen glädje längre att se Diggiloo har följt er o många år från Båstad till Lysekil och varit ett måste att se men tyvärr varken plats eller artister är tyvärr utbytta och bara få av dom är kvar! Med vänlig hälsning, en trogen Diggilloo fans!

  13 december, 2013 05:49

 • Johanna
  Wiiiie erik segerstedt! Min sommar är typ såååå räddad wiiiie

  17 november, 2013 10:10

 • Anders
  LENA PHILIPSSON!!Wiiiiiiiiii min sommar är räddad!!!!!

  15 november, 2013 09:46

 • Christina Olsson
  Hade förhoppningar att ni skulle dyka upp i Hällefors 2014.

  15 november, 2013 09:18

 • susanne sigvardsson
  Skulle boka i Skurup men där kunde man ej boka resturangen

  15 november, 2013 01:25

 • annika persson
  Kommer ni inte till Järvsö i år. blir besviken i så fall.

  15 november, 2013 11:21

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *