Skurup

3 augusti, Svaneholms Slott

Boka via Nortic.se

Eller ring Nortic 0455 - 61 97 00

Lokala återförsäljare

Skurup Turistbyrå 0411-536058
Biljettbyrån Lund 046-131415

INSLÄPP & SHOWSTART

Insläpp: 17.00
Showstart: 19.00

Parkett, Sektion A Gul 775: – Numrerad sittplats inkl. filt och program

Unna dig Diggiloo deluxe! Upplev showen från en av våra absolut finaste platser och få närkontakt med scenen och catwalken. Närmare kan du inte komma våra fenomenala artister. Det här är Diggiloo för alla sinnen. Förutom bästa platsen ingår också en varm och skön Diggiloo-filt och ett Diggiloo-program fullt av läsning om showen och artisterna. Filten och programmet tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.

Parkett, Sektion A Röd 695: – Numrerad sittplats inkl. filt

På dessa platser sitter du i händelsernas centrum på parketten med full överblick över scenen, catwalken och allt som händer i den färgsprakande showen. Känn hur stämningen byggs upp runtomkring dig. I priset ingår också Diggiloo-filten som håller dig varm och skön, naturligtvis får du ta med den hem.

Parkett, Sektion B Blå 525: – Numrerad sittplats
Vill du ha en garanterat bra, numrerad sittplats till ett riktigt attraktivt pris? Då är detta det perfekta alternativet för dig. Sikten till scenen är utmärkt och du får också härliga närbilder serverade på våra storbildsskärmar.

Sittplats i det gröna 395: – Ta med två barn gratis på varje biljett!*

Vill hela familjen gå på Diggiloo? Så klart att de vill! Här är biljetten som ger alla möjligheten att njuta av Sveriges populäraste sommarshow. Varje vuxen kan ta med sig två barn/ungdomar upp t o m 14 år helt gratis på sin biljett! Ni sitter mitt i hjärtat av Diggiloo med allt vad arenan och scenen har att erbjuda. Barnen har nära till lekland, familjeshow allt annat spännande. Ta med picknick-filten eller solstolarna och känn er som hemma i vårt stora grönområde. Gör det precis så bekvämt som ni vill ha det.

*Erbjudandet att ta med två barn gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.

HITTA HIT

ADRESS
Svaneholms slott, 274 91 Skurup

VÄGBESKRIVNING
Från Malmö
Kör E 65 mot Ystad
Ta av vid första avfarten mot Skurup
Följ skyltar mot Svaneholms slott

Från Ystad
Kör E 65 mot Malmö
Ta av vid andra avfarten mot Skurup
Följ skylt mot Svaneholm slott.

PARKERING
På området finns det flera stora parkeringar som ligger i direkt anslutning till spelplatsen. Parkeringsavgift tas ut av idrottsförening som hanterar parkeringen denna kväll. HCP parkering anordnas närmast entrén. Pris 50 kr, kontant betalning. Parkering för buss kan anordnas. För mer info ring Kent Sundström 0702-14 60 63.

ENTRÉ
Entré till området sker från slottets huvudentré, följ skyltning.