Umeå

16 juli, Hedlundadungen på Noliaområdet

Boka via Nortic.se

Eller ring Nortic 0455 - 61 97 00

INSLÄPP & SHOWSTART

Insläpp: 17.00
Showstart: 19.00

Parkett, Sektion A Gul 775: – Numrerad sittplats, filt och programbok
Unna dig Diggiloo deluxe! Upplev showen från en av våra absolut finaste platser och få närkontakt med scenen och catwalken. Närmare kan du inte komma våra fenomenala artister. Det här är Diggiloo för alla sinnen. Förutom bästa platsen ingår också en varm och skön Diggiloo-filt och ett Diggiloo-program fullt av läsning om showen och artisterna. Filten och programmet tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.

Parkett, Sektion A Röd 695: – Numrerad sittplats och filt
På dessa platser sitter du i händelsernas centrum på parketten med full överblick över scenen, catwalken och allt som händer i den färgsprakande showen. Känn hur stämningen byggs upp runtomkring dig. I priset ingår också Diggiloo-filten som håller dig varm och skön, naturligtvis får du ta med den hem.

Parkett, Sektion B Blå 525: – Numrerad sittplats
Vill du ha en garanterat bra, numrerad sittplats till ett riktigt attraktivt pris? Då är detta det perfekta alternativet för dig. Sikten till scenen är utmärkt och du får också förföriska närbilder serverade på våra storbildsskärmar.

Sittplats i det gröna 395: – Ta med två barn gratis på varje biljett!*
Vill hela familjen gå på Diggiloo? Så klart att de vill! Här är biljetten som ger alla möjligheten att njuta av Sveriges populäraste sommarshow. Varje vuxen kan ta med sig två barn/ungdomar upp t o m 14 år helt gratis på sin biljett! Ni sitter mitt i hjärtat av Diggiloo med allt vad arenan och scenen har att erbjuda. Barnen har nära till lekland, familjeshow allt annat spännande. Ta med picknick-filten eller solstolarna och känn er som hemma i vårt stora grönområde. Gör det precis så bekvämt som ni vill ha det.

*Erbjudandet att ta med två barn gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.

HITTA HIT

ADRESS
Signalvägen 3, 90322 Umeå

GPS
63°50’01.9″N 20°14’33.3″E

VÄGBESKRIVNING
Spelplatsen Hedlundadungen ligger centralt i Umeå vid mässområdet Nolia, ca 10-15 minuters gångväg från centrum och ca 5 minuter med cykel.

E4/E12 söderifrån
Kör mot centrum, när du passerat över Umeälven följ skyltning Mässan.

E4 norrifrån
I Nydalarondellen kör E12 mot Mo i Rana, i Ersbodarondellen tag avfart mot centrum, sedan följ skyltning väg 92 Dorotea, följ sedan skyltning mot Mässan.

E12 västerifrån
Kör mot centrum och följ sedan skyltning mot Mässan.

PARKERING
På Noliaområdet finns en stor parkering som ligger i direkt anslutning till spelplatsen. Parkeringsavgift tas ut av idrottsförening som hanterar parkeringen denna kväll. HCP parkering anordnas närmast entrén. Pris 40 kr, kontant betalning. Parkering för buss finns.

ENTRÉ
Entré till Diggiloo Hedlundadungen sker från Nolias parkeringsplats, följ skyltning.