Hedlundadungen på Noliaområdet

Parkett, Sektion A Gul 775 kr

Numrerad sittplats inkl. filt och program

Unna dig Diggiloo deluxe! Upplev showen från en av våra absolut finaste platser och få närkontakt med scenen och catwalken. Närmare kan du inte komma våra fenomenala artister. Det här är Diggiloo för alla sinnen. Förutom bästa platsen ingår också en varm och skön Diggiloo-filt och ett Diggiloo-program fullt av läsning om showen och artisterna. Filten och programmet tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.
Läs mer

Parkett, Sektion A Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

På dessa platser sitter du i händelsernas centrum på parketten med full överblick över scenen, catwalken och allt som händer i den färgsprakande showen. Känn hur stämningen byggs upp runtomkring dig. I priset ingår också Diggiloo-filten som håller dig varm och skön, naturligtvis får du ta med den hem.
Läs mer

Parkett, Sektion B Blå 525 kr

Numrerad sittplats

Vill du ha en garanterat bra, numrerad sittplats till ett riktigt attraktivt pris? Då är detta det perfekta alternativet för dig. Sikten till scenen är utmärkt och du får också härliga närbilder serverade på våra storbildsskärmar.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Ta med två barn gratis på varje biljett!*

Vill hela familjen gå på Diggiloo? Så klart att de vill! Här är biljetten som ger alla möjligheten att njuta av Sveriges populäraste sommarshow. Varje vuxen kan ta med sig två barn/ungdomar upp t o m 14 år helt gratis på sin biljett! Ni sitter mitt i hjärtat av Diggiloo med allt vad arenan och scenen har att erbjuda. Barnen har nära till lekland, familjeshow allt annat spännande. Ta med picknick-filten eller solstolarna och känn er som hemma i vårt stora grönområde. Gör det precis så bekvämt som ni vill ha det.
Läs mer

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.

På festivalområdet

AKTIVITETSBYN

Från insläpp och under pausen kan hela familjen besöka våra sponsorers aktivitetsområde.  Här händer det en massa roliga saker för alla besökare. Salvequick bjuder på ”prova på cirkus” där du lär dig jonglera eller gå på lina. Bli en schlagerstjärna i OLW’s Fredagsmystält och fota dig vid vår fotovägg med Diggiloos härliga artister. Testa din pricksäkerhet och bollkänsla ihop med Jordan och Ballerina och tävla om fina priser. För er som gillar lite mer lugna aktiviteter så kan man mysa på stranden tillsammans med Family Fresh. Detta blir ett oförglömligt sommarminne. För våra minsta besökare bjuder Grumme på såpbubblor och lär mamma och pappa hur man tvättar, städar och diskar miljövänligt.

MAT & DRYCK

Det kommer säljas både mat och dryck på området för den som är sugen på att äta något gott innan föreställningen eller i pausen. Vi kan bland annat erbjuda en bar med dryckesutbud från Åbro samt ett antal food-trucks med en varierad meny.

Det är även fritt fram att ta med sin egen picknick-korg att avnjuta inne på arenan.

DIGGILOO-SHOP

I souvenirshopen kan du passa på att bland annat köpa årets showprogram, t-shirtar, kepsar, stolar och filtar. Fina souvenirer från en kväll värd att minnas! Det kommer även finnas en dos av nostalgi för den som sett oss flera år. 

Inte fått svar på din fråga?

Vanliga frågor och svar hittar du här.

Hitta hit

ADRESS
Signalvägen 3, 90322 Umeå

VÄGBESKRIVNING
Spelplatsen Hedlundadungen ligger centralt i Umeå vid mässområdet Nolia, ca 10-15 minuters gångväg från centrum och ca 5 minuter med cykel.

E4/E12 söderifrån
Kör mot centrum, när du passerat över Umeälven följ skyltning Mässan.

E4 norrifrån
I Nydalarondellen kör E12 mot Mo i Rana, i Ersbodarondellen tag avfart mot centrum, sedan följ skyltning väg 92 Dorotea, följ sedan skyltning mot Mässan.

E12 västerifrån
Kör mot centrum och följ sedan skyltning mot Mässan.

PARKERING
På Noliaområdet finns en stor parkering som ligger i direkt anslutning till spelplatsen. Parkeringsavgift tas ut av idrottsförening som hanterar parkeringen denna kväll. HCP parkering anordnas närmast entrén. Pris 40 kr, kontant betalning. Parkering för buss finns.

ENTRÉ
Entré till Diggiloo Hedlundadungen sker från Nolias parkeringsplats, följ skyltning.

Stolta sponsorer