Vänersborg

12 juli, Arena Vänersborg

Boka via Nortic.se

Eller ring Nortic 0455 - 61 97 00

Lokala återförsäljare

Visit Trollhättan Vänersborg 0521-135 09

Insläpp & Showstart

Insläpp: 17.00
Showstart: 19.00

Parkett, Sektion A Gul 775: – Numrerad sittplats inkl. program

Unna dig Diggiloo deluxe! Upplev showen från en av våra absolut finaste platser och få närkontakt med scenen och catwalken. Närmare kan du inte komma våra fenomenala artister. Det här är Diggiloo för alla sinnen. Förutom bästa platsen ingår ett Diggiloo-program fullt av läsning om showen och artisterna. Programmet tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.

Parkett, Sektion A Röd 695: – Numrerad sittplats

På dessa platser sitter du i händelsernas centrum på parketten med full överblick över scenen, catwalken och allt som händer i den färgsprakande showen. Känn hur stämningen byggs upp runtomkring dig.

Parkett, Sektion B Blå 525: – Numrerad sittplats
Vill du ha en garanterat bra, numrerad sittplats till ett riktigt attraktivt pris? Då är detta det perfekta alternativet för dig. Sikten till scenen är utmärkt och du får också härliga närbilder serverade på våra storbildsskärmar.

Onumrerad sittplats 445: – Ta med två barn gratis på varje biljett!*

Vill hela familjen gå på Diggiloo? Så klart att de vill! Här är biljetten som ger alla möjligheten att njuta av Sveriges populäraste sommarshow. Varje vuxen kan ta med sig två barn/ungdomar upp t o m 14 år gratis på sin biljett! Ni betalar endast serviceavgiften på 15kr per biljett. Stolar finns redan på arenan så det är bara att ta plats!

*Erbjudandet att ta med två barn gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Onumrerad sittplats”. Du betalar endast serviceavgift på 15kr per biljett.