Hej Andreas Johnson!

Andreas Johnson var med i Diggiloo första gången 2015 och i år är han med oss på scen igen vilket vi naturligtvis är väldigt glada för. Vi tog oss ett litet snack med honom när vi var på inspirationsresa på Mallorca. Vilken kroppsdel skulle han klara sig utan? Hur många gånger har han varit kär? Nu kan du lära känna Andreas lite bättre i klippet nedan.

Glad midsommar!

Vi ville bara passa på att önska er alla en riktigt härlig midsommar och vi hoppas att ni alla får en underbar dag! Och ni glömmer väl inte att det är mindre än tre veckor kvar till premiär? Så passa på att köpa dina biljetter redan nu så ses vi i sommar ☀️

Throwback Thursday – 2014

Wow, vilket gäng vi hade med oss 2014. Det var Lena Philipsson, Nanne Grönvall, Jessica Andersson, Nassim Al Fakir, Erik Gadd, Magnus Johansson, Oscar Zia, Erik Segertedt och Per Andersson. En salig blandning av artister och hög kvalité på scenen precis som vanligt. Det bjöds på både rock, italienska ballader och en hel del humor. Var du där? Här får du ett smakprov på hur det såg ut då!

Bara tre veckor kvar…

Tiden går bara fortare och fortare och idag är det bara tre (!!) veckor kvar tills det är dags för premiär! Efter körrepetitionerna i helgen och början av veckan har vi en grymt bra känsla med oss och vi tror och hoppas att det här kommer bli det bästa Diggiloo-året hittills. Vi ses väl?

Körrep med hela gänget

Nu har vi haft några intensiva dagar med världens härligaste gäng! I lördags drog vi igång med årets körrepetitioner och dansträning och det har varit långa dagar med mycket att lära sig för alla våra artister. Det är stämmor, koreografier och diverse annat som måste sättas inför premiären. Vi har även haft våra kostymdesigners på plats för att prova lite scenkläder och det kommer bli grymt bra. En och annan nakenchock eller två kan utlovas! Det vill ni inte missa!!

Snabbfrågor med Özz Nûjen

Det är han som ska stå för humorn på scenen i år och vi kände att det var dags att lära känna Özz lite bättre. Här svarar han på några snabbfrågor om allt mellan himmel och jord.

Throwback Thursday – 2013

2013 var ett minnesvärt år på många sätt, bland annat blev det ordentlig nakenchock när Per Andersson var med för första gången och bjöd på ”Kuk i hatt”. Dessutom var Charlotte Perrelli höggravid nästan hela sommaren med sin son Adrian, som sedan föddes mitt i ett par dagars paus under turnén. Vill ni läsa mer om hennes minnen från den sommaren hittar ni det här. Andra artister som var med var Jessica Andersson, David Lindgren, Mojje, E-type, Lotta Engberg, Andreas

Musikrepetitionerna är igång!

Musikerna har dragit igång med sina repetitioner och det låter redan riktigt bra. Eller hur? I år är stora delar av vår orkester nya, och vi har till exempel en ny kapellmästare som heter Robin Svensson. Vi hälsar dem allihop varmt välkomna och ser fram emot att se dem på scenen i sommar!

Snabbfrågor med Wiktoria

Hon slog igenom i Melodifestivalen 2016 med låten Save Me och lyckades otroligt bra även i år med As I Lay Me Down. I sommar gör hon debut på Diggiloo-scenen och för att lära känna henne lite bättre frågade vi henne lite snabbfrågor om allt mellan himmel och jord. Se hennes svar i klippet!

Throwback Thursday – 2012

Det här var ett riktigt grymt år med artister som Mojje, Jessica Andersson, Magnus Carlsson, Charlotte Perrelli, The Moniker, Lasse Holm, Magnus Johansson, Lotta Bromé, Markoolio, Thomas Petersson och Fridha Lundell. Och inte nog med att det var ett vanligt år, det var dessutom 10-årsjubileum och det firades med pompa och ståt. Här får du ett smakprov på hur det såg ut då!