Vägen in bakom kulisserna..

Nu är vår praktikant Sandra Persson på plats och skall vara hos oss i 8 veckor. Sandra studerar på Sälj och Marknadshögskolan i Göteborg, Digital marknadsföring. Hennes historia om varför hon valde att göra sin praktik hos just oss är lite annorlunda och personlig vilket vi är jättenyfikna på att få höra. Nu berättar hon själv.

Min nyfikenhet och mitt intresse för den här branschen började växa redan året 2007, då var jag med ett par dagar i Ronneby när Diggiloo var där. Jag var barnskötare till kommersiella chefen Åsa Nathells son, Wille. Min mamma och Åsa är barndomsvänner och vi är ursprungligen från Kristianstad. Jag fick frågan om att passa Wille det året när Åsa skulle jobba med Diggiloo i Ronneby, eftersom jag bodde lättillgängligt på vägen ner, vilket jag glatt tackade ja till.

Då blev jag fast. Sedan dess har jag alltid haft i mitt bakhuvud att jag någon gång vill testa på deras verksamhet och få se hur det är att arbeta med upplevelser och tjänster i sig. Att få se hur de arbetar med att marknadsföra och producera upplevelser. Jag flyttade till Göteborg 2013 men började studera Digital Marknadsföring först hösten 2016. När vi fick reda på att vi hade en LIA period på 8 veckor våren 2017, var min första tanke ”Åsa, Diggiloo, Krall”. Det första jag gjorde då var att höra av mig till Åsa för att höra ifall det fanns en möjlighet att få praktisera hos dem och svaret blev JA.

Nu, 10 år efter att jag var med på min första Diggiloo, får jag möjligheten att se hur de jobbar på Krall Entertainment, vara med vid sidan om i deras dagliga arbete och hjälpa till med det jag kan men framförallt få en bredare insyn i hur de i deras verksamhet arbetar och vilket gött arbetsteam de är!

Psst..kan ju meddela att årets Diggiloo, när de firar 15 år, kommer INTE bli en besvikelse. Ses vi där?

3 kommentarer till Vägen in bakom kulisserna..

 • Sandra
  TACK! Vad fina kommentarer allihop. Det här kommer bli en succé praktik och det väntar helt klart en succé sommar för er som kommer att ses på Diggiloo turnén :) Låter toppen! Vi ses, Kram Sandra på Krall.

  24 april, 2017 11:37

 • Sandra
  Åh vad kul det låter med praktik på Krall och Diggiloo. Det kommer säkert bli toppenbra för er alla. Kul Sandra att få höra din historia om vägen till praktiken hos Diggiloo. Önskar dig stort lycka till. Ingen sommar utan Diggiloo för min del :) Har hängt med sen starten och försökt att gå varje år. Något år som jag tyvärr missat men det på grund av omständigheter jag inte kunnat göra så mycket åt. Annars går Diggiloo ALLTID i första hand på sommaren! Sen bokar jag annat 😊☀️ Har varit backstage med och det är så kul och spännande att få se vad som händer där. Ha en trevlig helg alla 🌸 Kram Sandra 🌸

  22 april, 2017 09:53

 • Gun-Britt Nilsson
  Härligt Du har ju verkligen fått rätt jobb Helt klart ses vi David, Andreas, Bruno, Jessica, Charlotte, Tommy wow vilket gäng klart att vi ses Umeå Båstad och Kanske Stockholm 3 av Mina absolute favorites påsamma scen klart att jag reser men hade vore underbart att se dom även här hemma i Norrbotten

  21 april, 2017 10:55

 • Frida P
  Wow, härligt att få in en så engagerad, positiv och glad tjej. Grattis till er och till Sandra förstås 🎈Ni kommer garanterat bli mer än nöjda! 😊

  21 april, 2017 09:59

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *