Älskade mor!

På söndag är det morsdag! Vi på Diggiloo firar morsdag i Ronneby då årets turnépremiär äger rum redan den 2 juni. Familjeshowen Diggiloo är populär hos kvinnor, som enligt undersökningar, tycker att Diggiloo erbjuder en fantastisk möjlighet att samla hela familjen till en generös familjeshow.

Enligt en Orvesto konsumentkampanj gjord av SIFO är 74,5% av Sveriges kvinnor intresserade av att besöka Diggiloo. Det är ett fantastiskt resultat som vi är mycket stolta över. Så välkomna till Diggiloo, välkomna! Och ett bra mors dags tips, tycker vi! Väljer man biljett till en plats i det gröna så kostar det endast 690:- för hela familjen (två vuxna och fyra barn t o m 14 år). Avvikelser finns på enstaka orter.

Fredag den 25/5 startar vi en tävling på facebook där du kan vinna en väska fylld med Diggiloo-kläder. Detta är kläder som artisterna bär och som är omöjliga att köpa! I år tycker gänget att Diggiloo-onepiecen är festligast. Visst är Charlotte snygg i sin! Du kan vara med och tävla genom att gilla vår Facebook-sida och skriva din motivering där. Gillar du redan sidan så är det bara att motivera på!

Här är genvägen till vår Facebook-sida!

Må väl och glöm inte mor!
Åsa