Ida Redig

Ida har under de senaste åren skördat stora framgångar, både som artist och som låtskrivare. Hon har bland annat släppt tre soloalbum, synts i både radio och TV samt nominerats till SKAP:s producentpris för årets bästa musikproducent. Hon går under producentnamnet GIRL och hennes produktioner har du kunnat höra världen över i reklamer för så som McDonalds, BMW, Coop och KungSängen samt i soundtracket till Kanal 5:s dramasatsning Gåsmamman. 2017 blev hon nominerad till Roygalans pris ”Bästa musik i reklamfilm” för hennes version av This Is The Way i SJs reklamfilm Pelle Pias Resa.

2014 åkte hon med på Kents klubbturné som körsångerska tillsammans med Miriam Bryant och Naomi Pilgrim. Ida är kanske mest igenkänd hos den breda publiken för sina fantastiska tolkningar av Everywhere och God Morgon som tillsammans har nästan 5 miljoner streamningar på Spotify.

I år fick vi se Ida i Melodifestivalen för första gången där hon tävlade med bidraget Allting som vi sa, som hon har varit med och skrivit och producerat själv. Nu efter Mello är det dags för henne att inta Diggiloo-scenen, även det för första gången.