Arvingarna firar med oss på Diggiloo!

Arvingarna är ett av våra mest folkkära band genom tiderna och 2019 firar de inte mindre än 30 år som band! Att dom vill fira detta tillsammans med oss på vår konsertturné är vi oerhört glada för.

Vinnare av så väl Melodifestivalen, grammisar som Stjärnornas Stjärna

Allt började i en replokal i Partille 1989 och nu 30 år senare har de medverkat i Melodifestivalen fem gånger, representerat Sverige i Eurovison Song Contest 1993, haft ett 20-tal låtar på Svensktoppen, mottagit grammisar och figurerat i de flesta svenska TV-musikproduktioner som sänts sen starten. Senast 2018 då Casper Janebrink inte bara medverkade i TV4:s storsatsning Stjärnornas Stjärna utan även gick och vann hela balunsen.

Bandnamnet Arvingarna kommer ifrån att killarnas pappor spelar i dansbanden Streaplers och Flamingokvintetten men trots sina rötter i dansbandsvärlden har killarna genom åren kallats alltifrån dansband via pojkband till underhållningsband. Med hits som Eloise, Bodiddley, Pamela och Tjejer finns det inte många som inte kan sjunga med i killarnas stora låtskatt.
Arvingarna hamnade dessutom på en sjundeplats i Melodifestivalen 2019 med bidraget I do.

Se vår spelplan och boka biljetter till årets turné

I sommar är det dags för Arvingarna att göra debut i Diggiloo-sammanhang, något som de själva beskriver som ett perfekt sätt att fira 30 år som band! Missa inte chansen att se en show med detta erfarna band; spana in vår spelplan och säkra dina biljetter till 2019 års Diggiloo-turné idag! Är du intresserad av vilka fler artister som följer med på våra konserter? Dom hittar du här.