Mimi Werner debuterar i Diggiloo

Mimi Werner är svensk country-pop när den är som allra bäst. Vi är stolta över att välkomna Mimi Werner till Diggiloo-gänget år 2019!

Mimi Werner är en svensk artist och låtskrivare med rötterna i popens och country-musikens värld. Sin första EP spelade hon naturligtvis in i Nashville, och från den kom hennes första singel Forever Again som blev en hit 2015. Året efter 2016 debuterade Mimi i Melodifestivalen med Ain´t No Good som hon skrivit tillsammans med Göran Werner, en etablerad låtskrivare som också råkar vara Mimis pappa.

Folkparksturné, melodifestivalen och äntligen Diggiloo!

Efter 2016 har det verkligen varit full fart för Mimi Werner med folkparksturné en hel sommar med konserter och shower över hela Sverige, tillsammans med både Brolle och Charlotte Perrelli. Hon har även hunnit med att medverka i ett flertal TV-program bl.a. Bingolotto, Doobidoo, Julstök med Lasse Kronér, Ett jobb för Berg med mera. 2017 släppte Mimi sin egen första julskiva Home By Christmas och etablerade sig ytterligare som låtskrivare och artist, vilket resulterade i medverkan i Melodifestivalen 2018 med låten Songburning.

Säkra dina biljetter till Mimi Werner på Diggiloo-turnén i sommar!

Sommaren 2019 debuterar Mimi i Diggiloo, en turné som hon verkligen ser fram emot. Missa inte Mimi Werner och alla våra andra artister som är med på årets Diggiloo-turné – här kan du läsa allt om vår turnéplan och köpa dina biljetter till årets upplaga av Diggiloo!