Peter Jöback åker med oss i sommar!

Yes! Äntligen kan vi berätta att Peter Jöback åker med oss på turné sommaren 2021! Dessutom är det hans första turnésommar med oss – vilket vi är oerhört stolta och glada över.

EN AV VÅRA STÖRSTA STJÄRNOR!

Peter Jöback är en av våra största stjärnor med världen som arbetsfält. Sitt stora genombrott fick Peter då han spelade en av huvudrollerna i Björn Ulvaeus och Benny Andersson kritikerrosade musikal ”Kristina från Duvemåla”. Med ”Guldet blev till sand” låg Jöback inte mindre än 110 veckor på Svensktoppen. Hans samlade skivproduktion har sålt närmare 1,5 miljoner exemplar och där hittar vi hits på både svenska och engelska. 2019 gjorde Peter långfilmsdebut med filmen ”Jag kommer hem igen till jul”, inspirerad av hans egen historia och hans klassiska julskiva med samma titel. Filmen fick ta emot en Guldbagge för publikens pris på Guldbaggegalan.

ETT SLUTSÅLT ULLEVI

Han avslutade två utsålda säsonger i musikalen ”The Phantom of the Opera” på Cirkus i Stockholm, en roll som endast en av fyra skådespelare gjort både i Londons West End och på Broadway och hyllats för på båda sidor av Atlanten. Han valdes dessutom att spela den ikoniska rollen när musikalen firade 30 år på Broadway 2018. Peter kastade sedan masken och tog ett nytt kliv in i en grandios popvärld med albumet ”Humanology” som toppade albumlistan. 2017 fyllde Peter Ullevi med sin egenproducerade arenashow ”I Love Musicals” – ett koncept han skapade 2012 och som efter tre skandinaviska succéturnéer även gjorde två konserter i klassiska Budokan Arena i Tokyo. I våras avslutade Peter succén med Häxorna i Eastwick på Cirkus.

Här bokar du biljetter till sommarens Diggiloo

Vi är superglada för att Peter Jöback åker med oss på Sveriges största sommarturné, Diggiloo! Förutom Peter kommer många andra stjärnor att bjuda på härliga hits och show på Diggiloos scen sommaren 2021. Här kan du spana in vår turnéplan och boka dina biljetter till år 2021 skönaste konsertturné!