Komikern Thomas Petersson återvänder till Diggiloo – med glädje!

Thomas Petersson började som stå upp-komiker 1989 men har genom åren blivit en bred underhållare i de flesta genrer och firar därför 30 år som artist i år – tillsammans med oss på Diggiloo!

Thomas har satt upp 17 farser och komedier sedan starten 1998 och inte för inte kallats Sveriges Fars-kung. Thomas Petersson har medverkat i mängder av TV-shower, allt från Släng dig i brunnen och Doobidoo till Så skall det låta, På spåret och Time Out. Han har belönats för sina insatser med Edward-priset 1998 och vunnit Guldmasken för bästa manliga huvudroll 2002. Han har varit på turne landet runt med tre egna Stå up-föreställningar, Best of Thomas Petersson 2009, Skakad inte störd 2012 och Tillbaka i verkligheten 2015.

Missa inte Thomas Petersson på 2019 års Diggiloo-turné!

Parallellt med sina Standup- och företagsshower, spelar Thomas just nu på konserthus och teatrar, med succéföreställningen Dubbel trubbel.
Thomas har en given plats i landets humorelit, inte mindre än tio gånger har han medverkat i Diggiloo och är efter sex års uppehåll tillbaka. Med glädje!
Missa inte att säkra dina biljetter till 2019 års Diggiloo-turné
med Thomas Petersson och alla våra folkkära musikartister, för denna show vill du inte missa!