Borås och resten av Sverige!

Det har vart en helt otroligt underbar och oförglömlig sommar runt om i landet, och även den lilla avstickaren vi gjorde till Finland och det var med både skratt och tårar som vi gjorde sista spelningen i Borås i Söndags.

Som alltid på ett turnéavslut planeras det en del bus och det lyckades vi bra med. Våran backlinetekniker traskade ut under Nannes "Du är min man" iförd morgonrock, y-front och träskor och valsade omkring. Alex, pyroteknikern hade styrt upp vackra effektfulla såpbubblor som singlade ner under "Det vackraste".

Under "I love Europe" hade artisterna bytt plats så att teknikerna var de som kom ut och viftade med fjäderboerna, och Magnus hade svårt att hålla sig för skratt.

Thomas råkade ut för två stycken bus under andra akten, ett där han fick ett specialdesignat toalett-rullepaket från två stycken i crewet, levererat av Lasse ut på scen.

"- Man vet att det ska komma nåt, men man vet aldrig när!" sa Thomas mellan skratten.

Publiken! Utan er hade det aldrig blivit något Diggiloo och det är NI som får tåget att gå runt. Ni är underbara!

Så, från oss alla, till er alla… TACK för denna sommaren! Vi syns nästa år!

Håll även utkik här på bloggen, för även om turnén är slut för denna gången kommer vi fortfarande att hålla bloggen uppdaterad med vad som händer och sker på Diggiloo-fronten, med lite kul kuriosa, tävlingar och annat. Mycket nöje!

Kramar från Diggiloo-gänget!