Bredbands h-e!!!!!!!!

Sitter nu på landet och kollar upp alla fantastiska videoklipp från i somras. Men va fan ….3 som är min uppkoppling har lovat 7,2 mbt….kollar med bredbandskollen och upptäcker till min fasa att jag bara har 0,4 vilket innebär ett ständigt buffrande. Ska vi ha det så !!!!! Ska det vara så !!!! Nej – upp till kamp mot felaktig hastighetsinfo från div. bredabandsleverantörer!!!
Annars mår jag förträffligt. Kom hem från Spanien i fredags efter den bästa hösten vädermässigt sedan man startade mätningarna 1942….medeltemp 21 grader I NOVEMBER.
Tog sista badet i onsdags förra veckan..lite kyligt.
Laddar nu för biljettsläpp i morgon…spännande. Har fåt många postitiva kommentarer om vår stiliga pressrelease.
Hör för mitt inre fågelsång och ser solen över Brunnsparken den 2 juli 2010…….Premiär!!!!!!
/Lasse H