Byte av spelplats Umeå

På grund av omständigheter som Diggiloo inte kan råda över är vi tvungna att byta spelplats i Umeå. Vi kommer istället att genomföra föreställningen i Hedlundadungen på Noliaområdet. En naturskön plats som ligger centralt i Umeå och är lätt att nå oavsett om du går, cyklar, åker bil eller med kommunal trafik. Läs mer info om hur du hittar längre ner.

Vi kommer att ha en transferbuss från Nydala för de som bor på campingplatsen. Bussen kör tillbaka till Nydala efter föreställningens slut, tid meddelas ombord på bussen. Köpt biljett gäller och samma numrering på parkettbiljetter gäller. Samma Diggiloo som planerades på Nydala kommer ni att uppleva men på en annan plats.

Vi hälsar alla välkomna till Hedlundadungen och ser fram emot en solig fredag den 10 juli i Umeå!

Hitta till Hedlundadungen på Noliaområdet

Vägbeskrivning cyklister/gående:
Hedlundadungen ligger centralt i Umeå, ca 15 minuters gångväg från centrum, sikta mot Noliamässan och deras stora parkering där entrén till Diggiloo är.

Vägbeskrivning bil:
Hedlundadungen nås enklast via E16 Vännäsvägen som passerar genom Umeå, där man tar avfarten utanför Nolias mässområde direkt in på Signalvägen där det sen är skyltat in på parkeringen. Från centrum är det cirka 5 minuters bilväg till parkeringen.

Adress:
Signalvägen 3, 90322 Umeå

Entré:
entré till Diggiloo Hedlundadungen sker från Nolias parkeringsplats, följ skyltning.

Parkering:
På Noliaområdet finns en stor parkering som ligger i direkt anslutning till spelplatsen. Parkeringsavgift tas ut av idrottsförening som hanterar parkeringen denna kväll. HCP parkering anordnas närmast entrén. Pris 40 kr, kontant betalning. Parkering för buss finns.

Bussar:
Buss från Nydala camping till DIGGILOO Hedlundadungen avgår kl.
16.45
17.30
18.15
Buss tillbaka till Nydala går från Hedlundadungen ca 20 minuter efter föreställningens slut och kör så länge det behövs!