Då var det i full gång igen…

anette1

Som jag har längtat efter dessa dagar! Musiken strömmar ut ur högtalarna, telefonen ringer , folk kommer och går …. korrigering i texter, uppdatering av manus, klädprovning, press, försenade flyg, omstuvning i schema…. Var ett hotellrum kort igår, men det löste sig i sista stund…. pust…. Hela stan är full av hotellgäster … Tror det är någon mässa .. .. Eller kanske är det vi som fyller stan…. Slapp sätta upp tältet i slottskogen iallafall.

Detta är tredje repdagen , och jag tycker har vi kommit långt, det jobbas för fullt i varje vrå, det är roligt att följa utvecklingen, från "skrivbordsprodukt" till show, har Patrik (regissör, producent), Holm och herr Söderberg valt rätt låtar…

Ser fram emot att ta tag i alla "to do´s" som uppstått, så snart repen är över, nu måste jag sluta. Linda & Lotta skall ha skjuts, MTK (koreograf) väntar på mejl från mig…hon vill ha uppdaterat körschema, nu tar musikerna paus… skall passa på att samla in texterna till programbladet från dem, och så måste jag boka Nannes hemresa, verkar som hon kan åka hem en dag tidigare….. tiden springer iväg när man har roligt på jobbet!

// Anette (showansvarig och turnéledare)