Den kreativa processen är inne i fas 3

Såhär lagom till påsk har vår exekutiva producent, också känd som ”Pappa Diggiloo”, Lasse Holm skrivit en liten uppdatering om hur läget ser ut just nu:

Den 10 april hade vi ett möte med våra hårt arbetande regi och koreografimedarbetare. Två tjejer, Lotta Furubäck och Sandra Koffner, har vi återigen med oss och som med sitt professionella tänk kommer att lyfta årets jubileumsföreställning till nya nivåer.

Det är ju otroligt att vi efter femton år fortfarande har en trogen och ständigt växande publik som ger hela det kreativa gänget inspiration att ständigt ge järnet!!

Nu laddar vi för en spikad running order (föreställningens detaljplan) som ska vara klar inom kort så att allt med dekor, kläder, teknik, musikarr, mm ska kunna sjösättas och vara klart i god tid till repveckan i juli innan premiären. Innan dess har vi en inspirationsresa om ett par veckor samt en workshop i maj där olika tonarter, körstämmor, danssteg mm ska nötas in så att samtliga artister får chansen att öva flitigt inför en sommar som kommer att bli ett härligt minne.

Lotta Engberg sa en gång ”att åka med Diggiloo är som ett härligt sommarkollo” vilket beskriver lite av turnéns kamratliga och lekfulla upplevelse mixad med ett proffsigt och levererande tänk.

Nu när våren knackar på dörren börjar det pirra lite extra och man börjar räkna ner till den 12 juli då premiären är i Vänersborg.

Varmt välkomna till ett femton år jubilerande Diggiloo, och glad påsk!

Lasse Holm