Diggiloo och Voltaren bjuder upp till dans!

En nyhet för sommarens Diggiloo-turné föddes när Lasse Holm och producenten Patrik Krall upplevde Benny Anderssons orkester live i Göteborg. ABBA-Benny och hans orkester byggde upp en dansbana intill scenen och bjöd in den breda publiken att ta en svängom.

Nu har vi äntligen hittat den rätta partnern för att göras detta möjligt; Voltaren, som likt oss gillar dans och vill bidra till ett liv i rörelse för alla. Alla kan dansa! Tillsammans kommer vi att bygga en extra scen på Diggiloo-området, där publiken kan bjuda upp till dans under kvällen. Ett band kommer spela och bl.a inleder Jessica och Magnus dansen med några härliga låtar. Vilket band som hänger med oss på turnén är inte klart, vi funderar på att göra en audition för band och se vilket som passar bäst, säger Lasse. Det kan också bli den lokala ortens favoritband.

Dansen kommer alltså att få större utrymme i sommarens turné, fortsätter Patrik Krall, vi har anslutit Kristjan Lootus till vår ensemble som förutom att han finns med på scenen, kommer att ha danskurs med en dansant vinnare på många orter. Stegen kommer man att kunna lära sig på vår hemsida och är utformade så att alla kan hänga med.

Jessica Andersson som tidigare vunnit Let´s Dance med Kristjan lånar alltså ut honom som danspartner till någon lycklig på varje ort. – Kunde han få mig att dansa snyggt finns det hopp för alla, säger Jessica skrattande.

Här ser du vilka orter som gästas och vilka band som spelar! Dansbanden spelar innan showen, i pausen och 45 minuter efter föreställningen! Så bjud upp till dans!

2/6 Ronneby – Jenny Saléns
29/6 Kristianstad – Voize
30/6 Halmstad – Voize
7/7 Hok – Willez
11/7 Öland – Matz Bladhs
15/7 Järvsö – Shake
3/8 Båstad – Willez
11/8 Hällefors – Willez
12/8 Allingsås – Scotts
18/8 Stockholm – Date