Full fart i helgen!

Vilken helg! Full fart på alla sätt och vis måste vi nog erkänna…

I fredags åkte vi till Ronneby och hade en grym spelning, alla var pigga efter några lediga dagar. Vi hade dessutom besök från ett gäng som varit med oss alla 15 år med Diggiloo. Vad de tyckte var det bästa med Diggiloo? Blandningen såklart!

Efter showen ville vi inte riktigt gå och lägga oss så vi satt på hotellet ett bra tag och bara pratade och hade det riktigt trevligt. Morgonen efter gick bussen vid 10.30 och vi åkte mot Hooks Herrgård, där vi var framme redan vid klockan 13.30 ungefär. Då passade de flesta på att spaa lite i deras fantastiska spa-avdelning. Hur mysigt som helst och en perfekt uppladdning inför kvällens föreställning!

Efter showen blev det lite fest. Vi fick lite god mat och det beställdes även in en stor shotbricka med hotshots och det tog inte lång tid innan den var slut…vi dansade och bastade, samt badade lite i sjön hela natten lång. Vissa gick inte och la sig förrän vid 5-snåret men vilka det var låter vi vara osagt…det var i alla fall en otroligt trevlig kväll!

Morgonen därpå hade vi sovmorgon, och det var nog tur det. De flesta spaade lite igen, medan andra tog en runda golf och ytterligare några sov lite extra. Bussen åkte mot Lidköping klockan 13 och det var ett lite halvsegt gäng till att börja med. Men ju närmre Läckö Slott vi kom, desto högre blev energin och när vi väl kom fram var gänget på topp igen. Lite god mat och födelsedagsfirande för Charlottes son Adrian som fyllde 4 år och sedan var det dags att köra igen. En otroligt vacker spelplats med slottet i bakgrunden! Magiskt!

Nu är vi alla hemma igen och laddar upp med lite ny energi. Den här veckan väntar Skurup, Kristianstad, Borgholm och Båstad. Det blir kul!