Här är Diggiloo 2011!

Sommaren är nära! Diggiloo är på gång! Vi är laddade som aldrig förr! Det är med stolthet som vi presenterar årets artister, de känns som ett fantastiskt gäng redan nu! Våra gamla favoriter Lasse Holm, Jessica Andersson, Linda Bengtzing, Charlotte Perrelli, Magnus Johansson möter våra nya önskade vänner Magnus Carlsson och Thomas Di Leva! Ja, vi säger som vi brukar – nästa års Diggiloo känns starkare än någonsin :).
Det är alltid lite pirrigt inför ett biljettsläpp. Kommer allt att lösa sig och ligga i fas? Det känns så, sist in idag var turnéplanen på hemsidan, litet tekniskt missöde som fördröjde den en stund. Vi får så många önskemål om vilka orter som Diggiloo ska gästa och i år provar vi lite nya orter! Det känns spännande! Hoppas att våra nya orter, Karlstad, Katrineholm, Dalhalla, Alingsås och Eksjö tas emot med öppna armar. Våra gästanalyser säger att över 96% av våra gäster ser Diggiloo som ett semestermål, en utflykt under semestern som förgyller sommaren. Och förgylla sommaren, det vill vi!
Fr o m idag får våra trogna gäster som anmält sig till Nyhetsbrevet, boka biljetter! Den 30/11 är det ordinarie biljettsläpp! Vi har flera olika biljettkategorier! Jakten på biljetterna till vår numrerade parkett är som intensivast de här första veckorna och vi jobbar intensivt med att tillgodose alla biljettönskemål. Även vår ”med plats i det gröna” biljett är populär för familjen, en säker julklapp.
Så kanske årets första God Jul! God Jul!
Vi hoppas att vi ses i sommar!
Kramar från hela Diggiloo-familjen