Let´s go Filipstad!


Snus, strumpor och psalmbok – Japp, då skall allt vara med!

Väskan är packad och det betyder att det skall ut å rullas på vägarna igen.
I skrivande stund kan jag nästan beskrivas löpa genom Göteborgs centralstation, samtidigt som jag försöker tugga i mig skinksmörgåsen lilla mormor skickade med (äts naturligtvis med andsakt – i sinnet iaf) för att undvika onödigt blodtrycksfall. Mitt i detta slog det mig – klart fasen man skall hinna med och släga upp ett litet inlägg. Det här med att ha flera bollar i luften har ju blivit lite av ett modeord, så jag testar om jag har den förmågan. Det kan även vara som en vän till mig så, simultanförmåga, det är det samma som att få flera saker ogjorda samtidigt. Det är nästan jag får lov att hålla med. Smörgåsen blir inte riktigt uppäten, och löpsteget blir således inte vad det borde. Mjölksyran kommer ju som ett brev på posten när man mar brödsmulor och salami i hela andningsmekanismen. Med denna lilla utsvävning vill jag bara säga att det får bli tt litet kort och konsist inlägg. 😉

Nu är vi iallafall på väg mot Filipstad å det skall bli grymt!

Under förra trippen så satte några (gamlingar) i en av de andra bussarna en lite syrlig komentar i stil med ”Föräldrar ansvara för sina barn” på vår bussdörr. Misstäkt orsak – vi har vår ungdom kvar. 😉

Så i morgon kan (!!) det komma en än tramsigare kontring från ”kidsen” på den aktionen.
osch – vilken cliffhanger!!

Håll er uppdaterad!

Ses i morgon!

(och du som läser detta – skriv en komentar här nedan. Då blir vi så glada i bussen! 🙂

Hälsningar
Andreas