Magiska dagar på Mallorca!

Åh, vad vi har njutit! Fyra dagar på härliga Mallorca för att ladda upp, lära känna varandra och inspireras ordentligt. Vädret har varit på topp och humöret likaså så nu känner vi oss mer redo än någonsin för sommaren. Flyget gick i söndags, tidigt på morgonen och vi landade i Palma strax efter lunch. Vi passade på att ha det lite härligt i solen och några av oss råkade till och med bränna sig lite i eftermiddagssolen…sedan hade vi lite videoinspelning till hemsidan och Facebook, intervjuer och annat spännande som dyker upp under våren.

I måndags var det dags för utflykt, vi åkte ett gammalt trätåg från Palma till Port de Soller och vilken utsikt! Otroligt vackert med alla dalar, berg och härligt väder. Magiskt! Vi fotade en hel del i den vackra miljön, bland annat till programboken och lite annat smått och gott.

På eftermiddagen fick vi lite egen tid innan vi gick ner till en strandklubb för en drink i kvällssolen för att sedan äta en supergod middag tillsammans med både bläckfisk och paella. Mums!

Tisdagen spenderade vi större delen av tiden vid poolen för att sola, bada och prata om sommaren. Det är planering, låtval och diverse andra spännande grejer att diskutera. På kvällen åkte vi återigen in till Palma för att ha en avslutningsmiddag innan det var dags att åka hem igen på onsdagen. Det såg vi inte alls fram emot, snökaos och tråkigt väder…men snart är det sommar i alla fall och nu har vi fått ett litet smakprov på hur sommaren kommer bli.

Ni missar väl oss inte då?

Vi vill dessutom passa på att säga grattis till våra tre vinnare i tävlingen som lyckades lista ut att vi skulle till just Palma på Mallorca. Göran Berg, Sandra Elstrin och Marit Brodd Almgren blev de lyckliga vinnarna!