Möt Emilia – vår nya Diggiloo-redaktör!

Vi är glada att presentera vår nya Behind the Scenes redaktör – Emilia Berntsson! Emilia kommer att rapportera bakom, framför och på scenen från Diggiloo under hela sommaren. Hon kommer att vara lyhörd för vad du vill veta mer om gällande Diggiloo! Vad tycker du att hon ska fotografera och skriva om? Tipsa henne nu!
IMG_3727

Redaktör Behind the Scenes

Hej på er, Emilia heter jag och jag är en 21-årig journaliststudent från Göteborg. Det är alltså jag som har haft turen att få Sveriges bästa sommarjobb och det är därför jag som i år ska ta er med på Diggiloo-resan – bakom kulisserna! Och för att vi ska få en fantastisk sommar ihop så vill jag gärna ha tips om vad just DU vill se under turnén så kommentera nedan till mig så ska jag göra mitt bästa för att uppfylla just dina önskningar. Jag är övertygad om att tillsammans kan vi göra det här till den bästa sommaren någonsin! Så häng med mig på hemsidan och så ses vi i sommar. Ha det gött!