Mot sista giget!

Sommaren lider mot sitt slut för den här gången och imorgon är det dags för årets sista gig. Vi vill passa på att tacka alla som har åkt med oss i sommar och gjort turnén så fantastiskt lyckad som den har varit. För att inte tala om all grym publik! Utan er hade vi ju inte varit någonting. Så tusen, tusen tack för att ni kom och delade en underbar sommarkväll med oss någonstans i Sverige och vi hoppas såklart att vi ses nästa år igen!

Men för att rodda en sådan här stor produktion är det otroligt många duktiga medarbetare som åker med och vi skulle vilja lyfta fram några av dem som gjort turnén möjlig, förutom de vi hela tiden ser på scenen. För det första har vi ju motorn i allt ihop, vår producent Patrik Krall. Han planerar, han diskuterar, han sliter och åker fram och tillbaka genom Sverige för att få ihop allt. Vilken hjälte! Helena Sundblad som är projektledare är också en oumbärlig person och en fantastiskt positiv människa som vi inte hade klarat oss utan. Vår turnéleader Ann Lund är den som varje dag ser till att hela artist- och musikergänget är på plats och redo att leverera show. För att inte tala om alla annat hon håller koll på och roddar runt omkring. Daniel Andersson är vår tekniskt ansvarige, även kallad PM, och utan honom hade vi aldrig kunnat lösa den här produktionen. Han ställer upp, fixar och trixar och löser alla härvor som dyker upp. Biljettansvarig och produktionsassistent Therese Blomqvist har kämpat på trots sjukdom och även fått hjälp av Johanna Sjöberg och tillsammans har de fixat allt som dykt upp. Vår scenchef Stefan Sundin, kostymansvarige Nikhie Malmros-Wallqvist, eventansvarige Daniel Carlsson, arenaansvarige Fredrik Lösnitz…ja, vi kan hålla på och rabbla namn och arbetsuppgifter hur länge som helst för ALLA som jobbar med Diggiloo är helt FANTASTISKA! Riktiga hjältar som kanske inte alltid får den cred de förtjänar. Men vi som står bakom produktionen önskar att vi alla bara skänker en liten tanke till dem allihop för de är så sjukt grymma!! Världens bästa gäng och världens finaste Diggiloo-familj. Tänk vilken ära att få jobba med så fantastisk personal runtomkring sig!

Men nu börjar planeringen inför nästa år! Vill du också vara en del av världens bästa gäng? Du kan alltid skicka en spontanansökan till [email protected] och berätta om vad du gjort tidigare och vilken roll du är intresserad av så återkommer vi om det låter intressant.

Tack och hej för nu, nu fortsätter vi ladda inför årets sista föreställning. Med alla bus som brukar komma med det…