Mot varmare breddgrader

Påsken är över men vi deppar inte för det. Nästa vecka är det nämligen dags för oss att åka på inspirationsresa! Det kommer bli fyra härliga dagar med god mat, underbart sällskap och många skratt. För första gången har vi dessutom lyckats hitta en vecka när alla artister kan följa med, så vi blir ett stort gäng som åker iväg tillsammans för att ladda ordentligt inför sommaren.

Men vart ska vi egentligen?

Vi tänkte passa på att ha en liten tävling i samband med vår resa nästa vecka så passa på att ta chansen att vinna fina priser! Tre lyckliga vinnare får varsin signerad souvenir från orten. Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att gissa vilken plats vi besöker under vår resa, din gissning mailar du till tavling@krall.se senast den 23e april klockan 9.00. Vinnaren kontaktas senast den 24e april och presenteras på hemsidan.

Under veckan kommer det dyka upp ledtrådar på hemsidan, Facebook och Instagram så håll utkik efter det. Självklart kan du vara med och tävla flera gånger om du har flera gissningar!

Psst, första ledtråden kommer redan här…
Flygresan kommer ta knappt fyra timmar från Arlanda