Ny Diggiloovecka!

Nu har vi högtryck på marknadsavdelningen!  Ganska stressigt, men roligt. Förra veckan fick vi även förstärkning på marknadsavdelningen, då Jenny Widmark började här och tog över efter Johan Nathell. Äntligen! 

Den här veckan kommer vi att producera en radiospot som ska gå på vissa orter med start nästa vecka. Inspelningen påbörjades förra veckan då alla artisterna spelade in sina namn etc. Spoten kommer att gå i Mix Megapol. Kul och höra vad ni tycker om den!

Vi jobbar också aktivt med www.diggiloo.com. Just nu jobbar vi  vidare på aktiviteter och möjligheter som ska erbjudas våra Stjärngäster i Diggilooklubben! Det kommer att hända en hel del där, eftersom våra Stjärngäster är enormt viktiga för oss. Och så ska vi försöka blogga en del…

På to do listan den här veckan, finns också – handla upp shopprodukter, – trycka årets crewkläder, – prodúcera program, – fundera på TV-reklam och titta på vilka sommartidningar vi ska annonsera i. Det är en hektisk tid, men väldigt stimulerande eftersom man börjar närma sig premiären. Ska försöka mig på att lägga in några bilder framöver också, hmn.

Ha det!
Åsa Nathell
Marknadsföring