Ny information 21 juni 2021

INFORMATION FÖR DIG SOM BOKAT EN SPELPLATS SOM FLYTTAS FRAM TILL 2022, LÄS MER HÄR >>>
Gäller: Malmö, Rättvik, Vetlanda, Älvsbyn, Båstad, Höga Kusten, Åmål och Vänersborg

Information kring spelplatser som som vi besöker 2021: 

Hej igen alla Diggilooare!

Nu kommer vi med lite mer information gällande sommarens Diggiloo, tusen tack för ditt tålamod! Vi hoppas att du hunnit funderat lite och pratat ihop dig med ditt sällskap om hur just ni vill göra med era biljetter.

Du har tre val att välja mellan och nedan finns mer information om varje val och hur du går till väga.

Oavsett val kommer du att få ett mail från vårt biljettsystem Nortic den 30 juni. Det är i det mailet du gör ditt val – du kan alltså inte svara på detta mail utan detta mail är endast för att informera dig hur det kommer att gå till!

Har du bokat biljetter via någon av våra samarbetspartner så som ICA, SCR eller Sparbanken Alingsås så finns mer information kring det i det mail du mottagit idag.

1. Besöka oss sommaren 2021
Vill du besöka oss 2021 så väljer du alternativet ”tillgodo” i mailet från Nortic. Eftersom vi nu har anpassat arenan efter rådande restriktioner ser inte de olika platsalternativen ut som vanligt. Därför får du ditt betalade belopp tillgodo för att på en gång boka om dina biljetter – på vilken ort du vill!

Din nuvarande biljett går ej att använda pga. att arenan behöver anpassas efter rådande restriktioner, och alla behöver därför boka en ny sittplats.
Du kommer att ha förtur mellan den 30 juni – 4 juli att boka din biljett och säkra din plats till sommarens Diggiloo.
5 juli kommer vi officiellt att släppa biljetterna till allmänheten.

Hela turnéplanen och årets artister för 2021 hittar du här redan nu. ->->->

2. Välja att spara din upplevelse och besöka oss sommaren 2022
Vill du besöka oss 2022 så väljer du alternativet ”tillgodo” i mailet från Nortic. Du får då samma belopp som du tidigare betalat innestående att använda på ditt nästa köp.

Du kan i lugn och ro fundera på vilken ort du vill besöka 2022, turnéplan och artister för 2022 presenteras vid biljettsläpp i november 2021.

3. Återköpa din biljett
Vill du inte besöka oss 2021 eller 2022 väljer du alternativet ”återköp” i mailet från Nortic. Dina biljetter kommer att återbetalas till fullo.

Ditt val behöver göras senast 9 juli 2021.

 

Diggiloo 2021

Det blir ett annorlunda Diggiloo i år –  begränsat antal i publiken och placering efter gällande krav på avstånd för allas säkerhet, men scenen är den samma, showen lika storslagen som vanligt och vi är säkra på att Diggiloo i år kan blir mer familjärt än någonsin. SOM vi har längtat, laddat och planerat! Tyvärr behöver vi meddela att biljettkategori ”Plats i det gröna” utgår denna sommar pga. restriktioner. Övriga kategorier som numrerad parkett kommer att finas kvar men med anpassningar efter rådande restriktioner.  

 

Säkerhet & anpassningar:

Alla platser är numrerade och med avstånd enligt restriktioner nedan. Biljetter kan köpas om 1, 2, 3 och 4 personer.

Följande förutsättningar gäller enligt Folkhälsomyndighetens och regeringens rådande restriktioner:

Max antal personer med en angiven sittplats på en utomhusarena uppgår till 3000 personer från den 1 juli 2021 Maxantal i ett sällskap är 4 personer och det ska vara minst 1 m mellan sällskapen.

Utifrån dessa förutsättningar går det därför att via vår onlinebokning köpa max 4 biljetter åt gången. Det är självklart även möjligt att boka 1, 2, eller 3 biljetter om ni är färre än 4 personer. Bokningssystemet blockerar automatiskt rätt antal platser för att hålla ett säkert avstånd mellan sällskapen.

För att göra det möjligt för så många gäster som möjligt att få ta del av showen på ett säkert sätt uppskattar vi om ni gör bokningar tillsammans med ert sällskap i så stor utsträckning som möjligt, dvs boka in 4 personer åt gången om ni har möjlighet till det! Detta minimerar antalet tomma stolar på arenan.

Hoppas vi ses!

Soliga hälsningar
DIGGILOO – gänget