Nytillskottet Johanna Beijbom

För första gången någonsin ser vi Johanna Beijbom på Diggilooscenen. Tillsammans med Lisa Stadell utger de årets kör och dans. Johanna är född, uppvuxen och bor kvar i Skövde där hon i dagsläget bygger hus med sambon Christoffer. Förvirringen var total när hon nyligen insåg att hon bara var 31 år när hon gått runt och trott att hon redan fyllt 32. 😂 Hon är nybliven faster och hoppas och önskar att det snart ska flytta hem en liten vovve i det nybyggda huset.

Johanna är en ”snoozare” av rang och snoozar minst 3 gånger innan hon stiger upp på morgonen, som barn fick hon smeknamnet ”Lillkalven” på grund av hennes kärlek till mjölk. Hon säger även att hon ofta får frågan om hon har binnikemask eftersom att hon helst äter hela tiden. Hon försäkrar oss dock om att så inte är fallet – hon är bara en hungrig tjej. Sunt tycker vi! Hade Johanna haft en superkraft skulle hon vilja kunna läka allt och alla. Hade hon inte jobbat med musik säger hon att det nog hade blivit något inom TV eller radio. Eller möjligen blivit personlig tränare.

2012 körade hon bakom Loreen i Eurovision i Baku och fick då vara med om en seger. Efter det tog Johannas egna karriär fart och 2017 tävlade hon som artist i den danska melodifestivalen och kom då på en hedrande 3:e plats. Därefter har hon släppt en hel del låtar och uppträtt i bland annat Bingolotto och stått på många stora scener runt om i Sverige och Europa.

Hon har även jobbat med namn som  Lasse Holm, Jessica Andersson, Magnus Carlsson, David Lindgren, John Lundvik, Tommy Nilsson, Orup, Sanna Nielsen, Kalle Moraeus, Lena Philipsson, Markoolio, Lasse Berghagen m.fl.

Diggilooturnén har precis dragit igång och Johanna ser fram emot en sommar tillsammans med det fantastiska Diggiloogänget. Lite extra ser hon fram emot när vi besöker Tibro i augusti då hela tjocka släkten och många av hennes vänner kommer och hejar!

Välkommen Johanna! 😃

Foto: Nisse Nilsson