Båstad

När det kommer till musikshow i Båstad är vi på Diggiloo numera riktiga veteraner – sommaren 2023 blir den 36:e gången som vi slår upp portarna för en storslagen show nere på Tennisstadion i Båstad! Boka dina biljetter nedan!

Sektion Gul 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Unna dig Diggiloo deluxe! Upplev showen från en av våra absolut finaste platser och få närkontakt med scenen och catwalken. Närmare kan du inte komma våra fenomenala artister. Förutom bästa platsen ingår också en varm och skön Diggiloo-filt och en programbok full av läsning om showen och artisterna. Filten och programboken tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.
Läs mer

Sektion Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på numrerad sittplats, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion Blå 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och med fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sektion Grön 495 kr

Numrerad sittplats

I den här kategorin får du köpa två barnbiljetter tom 14 år på varje vuxens biljett för endast 15 kronor så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med bra sikt över hela området och närbilder via vår storbildsskärm är det bara att luta sig tillbaka och njuta - så fixar vi resten.
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Två barnbiljetter till och med 14 år/betalande vuxen på Sektion Grön 15 kr.
Barnbiljett till och med 14 år övriga sektioner 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Diggiloo till Båstad – konsert 29 och 30 juli

Vad händer i Båstad när servarna susat klart och lobbarna landat? Massor! Vad sägs om en konsert med Andreas Lundstedt, Anne-Lie Rydé, Di Leva, Jessica Andersson, Maria Sur och ett helt gäng finfina artister till? Den kan vara ett evenemang värt en tur från Halmstad eller Ängelholm också, eller hur? Det blir sommarens roligaste evenemang när hela gänget från Diggiloo kommer till Båstad och levererar ess efter ess på Tennisstadion den 29 och 30 juli, och du är välkommen att sjunga och dansa in sommarnatten med oss!

Kul att göra i Båstad med barn

Diggiloo riktar sig till alla, och på Tennisstadion finns det flera olika biljettsektioner, beroende på hur och var du vill sitta. Och om du tänkte ta med dig barnen slår vi gärna en forehand för platserna i den gröna sektionen, för där får du köpa två barnbiljetter t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett för endast 15 kronor. Men sitter du hellre på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare. Var du än hamnar är vi säkra på att du kommer att hitta en plats du gillar och kan njuta av musiken på! Och när vi har artister som Nike Sellmar och Daniel Norberg med oss på scenen lär barnen dras med eller vad tror du? Dessutom har vi fika och hoppborgar för barn, så alla lär bli nöjda.

Camping nära Båstad

Vi har nästan på känn att du inte nöjer dig med att åka till Båstad över dagen. Är det rentav så att du är lite sugen på att campa i närheten ..? Härligt! Vi samarbetar nämligen med SCR svensk camping och camping.se, och med hjälp av dem kan vi presentera campingar i Båstad, Mellbystrand och Skummeslövstrand. Läs mer om camping här.

Viktiga fakta om Båstad

  • Fransmännen blev så imponerade av den vackra stranden som kallas Rivieran att de döpte sin sydkust efter den.
  • Däremot är grannstadens namn ”La Holm” inspirerat av Frankrike (och lite av Lasse).
  • Tennisturneringen Swedish Closed är väldigt hemlighetsfull av sig.

Hitta till Diggiloo i Båstad

Spelplats

Tennisstadion
Kyrkogatan 3, 26933 Båstad

Vi rekommenderar att vara ute i god tid för att undvika trängsel och köer.

Vägbeskrivning

Kommer du norr ifrån via E6/E20, ta avfart och sedan höger på väg 115 genom byn till Prästliden. Tennisstadion ligger på Kyrkogatan. Det kommer att vara skyltat från Mariakyrkan och ner mot havet.

Kommer du söder ifrån via E6/E20, ta avfart 39 och sedan vänster på väg 115 mot Båstad.

Parkering

Parkering finns på Prästliden och där betalar du en avgift i P-automaten. Det kommer att finnas funktionärer på plats som hänvisar till både P-plats och P-automat.

Gå eller cykla

Det går utmärkt att gå eller cykla till spelplatsen.

Entré

Entré sker från övre eller nedre entrén in till stadion. Kommer du från Prästliden går du lättast Kyrkogatan ner mot hamnen och sedan in på Tennisstadions övre entré. Det går också bra att gå Hamngatan ner mot Hotell Skansen/Restaurang Sand och sedan Kyrkogatan upp till nedre entrén, denna är också lämpligast för dig som behöver tillgänglighetsanpassad entré.