Scen och publikbild från Diggiloo Båstad.

Båstad

Sektion Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Unna dig Diggiloo deluxe! Upplev showen från en av våra absolut finaste platser och få närkontakt med scenen och catwalken. Närmare kan du inte komma våra fenomenala artister. Förutom bästa platsen ingår också en varm och skön Diggiloo-filt och en programbok full av läsning om showen och artisterna. Filten och programboken tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.
Läs mer

Sektion Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

På dessa platser sitter du med full överblick över scenen, catwalken och allt som händer i den färgsprakande showen. Känn hur stämningen byggs upp runtomkring dig. I priset ingår också en Diggiloo-filt som håller dig varm även när solen gått ner som du naturligtvis får ta med dig hem efter showens slut.
Läs mer

Sektion Blå 595 kr

Numrerad sittplats

Vill du ha en garanterat bra, numrerad sittplats till ett riktigt attraktivt pris? Då är detta det perfekta alternativet för dig. Känn hur stämningen byggs upp runtomkring dig och njut av showen!
Läs mer

Sektion Grön 395 kr

Numrerad sittplats

I den här kategorin får du köpa två barnbiljetter tom 14 år på varje vuxens biljett för endast 15 kronor så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med bra sikt över hela området är det bara att luta sig tillbaka och njuta - så fixar vi resten.
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Barnbiljett till och med 14 år Sektion Grön 15 kr.
Barnbiljett till och med 14 år övriga sektioner 320 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor