Båstad

När det kommer till musikshow i Båstad är vi på Diggiloo numera riktiga veteraner – sommaren 2023 blir den 36:e gången som vi slår upp portarna för en storslagen show nere på Tennisstadion i Båstad! Boka dina biljetter nedan!

Sektion Gul 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Unna dig Diggiloo deluxe! Upplev showen från en av våra absolut finaste platser och få närkontakt med scenen och catwalken. Närmare kan du inte komma våra fenomenala artister. Förutom bästa platsen ingår också en varm och skön Diggiloo-filt och en programbok full av läsning om showen och artisterna. Filten och programboken tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.
Läs mer

Sektion Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på numrerad sittplats, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion Blå 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och med fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sektion Grön 495 kr

Numrerad sittplats

I den här kategorin får du köpa två barnbiljetter tom 14 år på varje vuxens biljett för endast 15 kronor så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med bra sikt över hela området och närbilder via vår storbildsskärm är det bara att luta sig tillbaka och njuta - så fixar vi resten.
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Två barnbiljetter till och med 14 år/betalande vuxen på Sektion Grön 15 kr.
Barnbiljett till och med 14 år övriga sektioner 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Sveriges Största sommarturné, Diggiloo i Båstad!

Båstad är inte bara en fantastisk plats med sitt kustnära läge och vackra byggnader – det är förstås en underbar sommarstad också!

Kvällsljus, havet alldeles intill, härlig stämning och förstklassig musikshow. Kanske är du på plats i Tennisstadion för 36:e gången du också – eller kanske är du Diggiloo-besökare för första gången? I bägge fallen är du hjärtligt välkommen att njuta av en pittoresk sommarkväll i Båstad när den är som bäst – förstås i sällskap av en förstklassig musikshow.

Vi på Diggiloo är därför förstås lite extra glada att få besöka Båstad och leverera en god dos glitter, glamour och fantastisk musik!

På Tennisstadion – Nordens största utomhusarena för tennis – är du välkommen att njuta av en härlig show med förstklassiga framträdanden av några av Sveriges mest populära artister som kommer bjuda på musik och underhållning hela kvällen lång!

Köp dina Diggiloo-biljetter redan nu – så ses vi i Båstad sommaren 2023!