Scen och publikbild från Diggiloo Båstad.

Sommarens konsert - Diggiloo i Båstad

Båstad är inte bara en fantastisk plats med sitt kustnära läge och vackra byggnader – det är förstås en underbar sommarstad också!
När det kommer till musikshow i Båstad är Diggiloo-gänget numera riktiga veteraner – sommaren 2019 blir den 33:e gången Diggiloo uppträder på Tennisstadion i Båstad! Vi på Diggiloo är därför förstås lite extra glada att få besöka Båstad och leverera en god dos glitter, glamour och fantastisk musik!
På Tennisstadion – Nordens största utomhusarena för tennis – är du välkommen att njuta av en härlig show med förstklassiga framträdanden av bland annat stjärnor som David Lindgren, Mariette och även schlagervinnaren John Lundvik är med och bjuder på underhållning.

Fåtal kvar!

Sektion Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Unna dig Diggiloo deluxe! Upplev showen från en av våra absolut finaste platser och få närkontakt med scenen och catwalken. Närmare kan du inte komma våra fenomenala artister. Förutom bästa platsen ingår också en varm och skön Diggiloo-filt och en programbok full av läsning om showen och artisterna. Filten och programboken tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.
Läs mer

Sektion Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

På dessa platser sitter du med full överblick över scenen, catwalken och allt som händer i den färgsprakande showen. Känn hur stämningen byggs upp runtomkring dig. I priset ingår också en Diggiloo-filt som håller dig varm även när solen gått ner som du naturligtvis får ta med dig hem efter showens slut.
Läs mer

Sektion Blå 595 kr

Numrerad sittplats

Vill du ha en garanterat bra, numrerad sittplats till ett riktigt attraktivt pris? Då är detta det perfekta alternativet för dig. Känn hur stämningen byggs upp runtomkring dig och njut av showen!
Läs mer

Sektion Grön 395 kr

Numrerad sittplats

I den här kategorin får du köpa två barnbiljetter tom 14 år på varje vuxens biljett för endast 15 kronor så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med bra sikt över hela området är det bara att luta sig tillbaka och njuta - så fixar vi resten.
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Barnbiljett till och med 14 år Sektion Grön 15 kr.
Barnbiljett till och med 14 år övriga sektioner 320 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Festlig musikshow mitt i sommaren

Har du också svårt att välja mellan allt kul som händer i Båstad i sommar? Båstad är för många sommarens och sommarsportens mecka, men det finns mycket mer att göra i Båstad än så! För den som vill ha en garanterat härlig kväll i musikens tecken med Sveriges elit av musikartister, rekommenderar vi att införskaffa en biljett till Diggiloos Båstads-konsert – somrigare än så blir det inte.
Vi på Diggiloo bjuder på fantastisk musik, men mycket mer än så:

  • När du köper din biljett till Diggiloo kan du själv välja var du vill sitta! Vill du sitta på parkett med bästa uppsikt över alla artisterna – eller trivs du bättre en bit ifrån? Diggiloos biljetter är uppdelade i fyra olika biljettsektioner, gul, röd, blå eller grön. Vilken passar dig bäst?
  • Välja och vraka från vårt utbud av snacks och stora eller små rätter. För alla yngre konsertbesökare med spring i benen erbjuder vi hoppborgar och annan kul underhållning alldeles intill scen och servering.
  • Visst vore det fint med ett lite extra speciellt minne från din egen Diggiloo-kväll? När du köper en biljett till Sektion Gul får du utan extra kostnad vår programbok: fullspäckad med allt du vill veta om Diggiloo-turnén. Här kan du ta del av bland annat intervjuer och reportage med både David Lindgren, Jessica Andersson, Mariette och de andra artisterna som är med på Diggiloo-turnén. Pyssel och kreativt knåp för barnen medföljer också.

Havsutsikt, sol och konsert med Diggiloo!

Kvällsljus, havet alldeles intill, härlig stämning och förstklassig musikshow. För många innebär en helkväll med Diggiloos evenemang, sommaren i ett nötskal. Kanske är du på plats i Tennisstadion för 33:e gången du också – eller kanske är du Diggiloo-besökare för första gången? I bägge fallen är du hemskt välkommen att njuta av en pittoresk sommarkväll i Båstad när den är som bäst: förstås i sällskap av en förstklassig musikshow.

Köp dina Diggiloo-biljetter redan nu – så ses vi i sommar!