Thailändska paviljongen

Parkett, Sektion A Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt och program

Unna dig Diggiloo deluxe! Upplev showen från en av våra absolut finaste platser och få närkontakt med scenen och catwalken. Närmare kan du inte komma våra fenomenala artister. Det här är Diggiloo för alla sinnen. Förutom bästa platsen ingår också en varm och skön Diggiloo-filt och ett Diggiloo-program fullt av läsning om showen och artisterna. Filten och programmet tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.
Läs mer

Parkett, Sektion A Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

På dessa platser sitter du i händelsernas centrum på parketten med full överblick över scenen, catwalken och allt som händer i den färgsprakande showen. Känn hur stämningen byggs upp runtomkring dig. I priset ingår också Diggiloo-filten som håller dig varm och skön, naturligtvis får du ta med den hem.
Läs mer

Parkett, Sektion B Blå 525 kr

Numrerad sittplats

Vill du ha en garanterat bra, numrerad sittplats till ett riktigt attraktivt pris? Då är detta det perfekta alternativet för dig. Sikten till scenen är utmärkt och du får också härliga närbilder serverade på vår storbildsskärm.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Ta med två barn gratis på varje biljett!*

Vill hela familjen gå på Diggiloo? Så klart att de vill! Här är biljetten som ger alla möjligheten att njuta av Sveriges populäraste sommarshow. Varje vuxen kan ta med sig två barn/ungdomar upp t o m 14 år helt gratis på sin biljett! Ni sitter mitt i hjärtat av Diggiloo med allt vad arenan och scenen har att erbjuda. Barnen har nära till lekland, familjeshow och allt annat spännande. Ta med picknick-filten eller solstolarna och känn er som hemma i vårt stora grönområde. Gör det precis så bekvämt som ni vill ha det.
Läs mer

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.

På Arenan kommer ni hitta servering av både mat, dryck och snacks. Bland annat kommer det finnas foodtrucks, en bar och små kiosker där ni kan köpa något gott att äta eller dricka.

Hitta hit

ADRESS
Utanede  840 73 Bispgården

VÄGBESKRIVNING
Från Sundsvall

Kör väg 86 mot Bispgården, följ skyltar till Thailändska paviljongen.

Från Östersund
Kör väg 87 mot Bispgården, sväng höger in på väg 86, följ skyltar till Thailändska paviljongen.

Från Sollefteå
Kör väg 87 mot Bispgården, sväng vänster in på väg 86, följ skyltar till Thailändska paviljongen.

PARKERING
På området finns en stor parkering som ligger i direkt anslutning till spelplatsen. Parkeringsavgift tas ut av amatörradioföreningen SI9AM som hanterar parkeringen denna kväll. HCP parkering anordnas närmast entrén. Pris 50 kr, kontant betalning. Parkering för buss finns.

ENTRÉ
Entré till området sker öst och väst om Paviljongen.