Bromölla

Diggiloo fyller 20 år! Det vill vi fira med ett hejdundrande kalas i Bromölla sommaren 2023. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Sommarens evenemang i Bromölla – Diggiloo 22 juli

Det finns alltid något att göra i vackra Bromölla! Men vi vågar nog påstå att sommarens roligaste evenemang i Bromölla är att Diggilooturnén kommer till stan och showar loss på Strandängens idrottsplats den 22 juli. Vill du komma och dansa in sommarnatten med oss? Anne-Lie Rydé, John Lundvik, Andreas Lundstedt och Maria Sur är bara några av dem som står för underhållningen.

För hela familjen

Kul att du vill komma och se Diggiloo! Det finns det flera olika biljettkategorier att välja mellan, och om du tänkte ta med dig barnen vill vi gärna slå ett slag för ”Sittplatser i det gröna” (som biljettypen faktiskt heter, trots att hela Bromölla är grönt). För om du sitter där får du ta med två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – utan extra kostnad! Och om du i stället hellre sitter på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare. Du kommer att hitta en plats du gillar! Och med artister som Nike Sellmar, Daniel Norberg och Liamoo på scen finns det något för alla åldrar, men också godis, mat och hoppborgar för barn.

Camping runt Bromölla

Visst får man lust att stanna ett tag i Bromölla? Om det är så att du blir sugen på att campa i närheten kan vi glädja dig med en bra nyhet. Vi samarbetar nämligen med SCR svensk camping och camping.se, och de har hjälpt oss att hitta en massa fina ställen att bo på runt de olika ställena vi spelar på. Ett sådant ställe är Bromölla camping & vandrarhem, men vi har fler alternativ, och du kan läsa mer om dem här.

Viktiga fakta om Bromölla

  • Om du vill leta dinosauriefossil är du på rätt ställe!
  • Det är mycket möjligt att ditt badkar kommer härifrån.
  • Sanna Nielsen kommer här ifrån 

Hitta till Diggiloo i Bromölla

Spelplats

Strandängens IP, Blåbärsstigen 1, 295 38 Bromölla

Parkering

På samtliga infarter finns skyltning med hänvisning till parkeringsmöjligheter.

Flest parkeringar finns nere på Ivöstrandsområdet i nära anslutning till Strandängen, på Fågel Fenix väg samt på Stig Sunnes väg. I centrum vid kommunhus, torget och Kulturpunkten finns fler parkeringsmöjligheter.

Vid vissa parkeringsplatser kan det behövas P-skiva. I övrigt gäller gatuparkering enligt rådande regler och skyltning på respektive gata.

Se parkeringskarta här.

Tillgänglighet

Ett antal tillgänglighetsanpassade p-platser finns vid Strandängsvägen samt i anslutning till entrén på Blåbärsstigen 1.

Entré

Entrén sker i ordinarie huvudingång på Strandängens IP, Blåbärsstigen 1.

Då vi kommer ha mycket publik i Bromölla rekommenderar vi att vara ute i god tid för att undvika köer. Samåk gärna, ta cykeln eller välj annat alternativt färdmedel om möjligt.