Strandängens Idrottsplats

Parkett, Sektion A Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt och program

Unna dig Diggiloo deluxe! Upplev showen från en av våra absolut finaste platser och få närkontakt med scenen och catwalken. Närmare kan du inte komma våra fenomenala artister. Det här är Diggiloo för alla sinnen. Förutom bästa platsen ingår också en varm och skön Diggiloo-filt och ett Diggiloo-program fullt av läsning om showen och artisterna. Filten och programmet tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.
Läs mer

Parkett, Sektion A Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

På dessa platser sitter du i händelsernas centrum på parketten med full överblick över scenen, catwalken och allt som händer i den färgsprakande showen. Känn hur stämningen byggs upp runtomkring dig. I priset ingår också Diggiloo-filten som håller dig varm och skön, naturligtvis får du ta med den hem.
Läs mer

Parkett, Sektion B Blå 525 kr

Numrerad sittplats

Vill du ha en garanterat bra, numrerad sittplats till ett riktigt attraktivt pris? Då är detta det perfekta alternativet för dig. Sikten till scenen är utmärkt och du får också härliga närbilder serverade på vår storbildsskärm.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Ta med två barn gratis på varje biljett!*

Vill hela familjen gå på Diggiloo? Så klart att de vill! Här är biljetten som ger alla möjligheten att njuta av Sveriges populäraste sommarshow. Varje vuxen kan ta med sig två barn/ungdomar upp t o m 14 år helt gratis på sin biljett! Ni sitter mitt i hjärtat av Diggiloo med allt vad arenan och scenen har att erbjuda. Barnen har nära till lekland, familjeshow och allt annat spännande. Ta med picknick-filten eller solstolarna och känn er som hemma i vårt stora grönområde. Gör det precis så bekvämt som ni vill ha det.
Läs mer

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.

Hitta hit

ADRESS
Strandängens IP, Blåbärsstigen 1

VÄGBESKRIVNING
Från Sölvesborg
Via E22 från Sölvesborg tar du avfarten mot Olofström (avfart 44).
Kör rakt fram i rondellen och fortsätt på Kristianstadsvägen fram till trafikljusen. Sväng höger i trafikljusen fortsätt på Tians väg under viadukten. Följ Tians väg fram till Nygatan, sväng vänster in på Nygatan. Korsa Storgatan in på Fågel Fenix väg. Här finns parkeringar samt på Stig Sunnes väg.
I centrum vid kommunhus, torget och Kulturpunkten finns fler parkeringsmöjligheter.

Från Kristianstad
Via E22 från Kristianstad tar du avfart 43, fortsätt på Kristianstadsvägen fram till trafikljusen. Sväng vänster i trafikljusen fortsätt på Tians väg under viadukten. Följ Tians väg fram till Nygatan, sväng vänster in på Nygatan. Korsa Storgatan in på Fågel Fenix väg. Här finns parkeringar samt på Stig Sunnes väg. I centrum vid kommunhus, torget och Kulturpunkten finns fler parkeringsmöjligheter.

*Undvik in- och utfart från Kristianstadsvägen till Storgatan i höjd med Bromölla Möbelaffär p.ga av järnvägsbommar.

Från Olofström
Via väg 116 tar du första avfarten in i Bromölla via Tians väg. Kör rakt fram i rondellen och följ Tians väg fram till korsningen Folkets Husgatan där du svänger höger in på Folkets Husgatan.
Längre fram i centrum finns första parkerings möjligheterna på både vänster och höger sida.

Parkering
På samtliga infarter finns skyltning med hänvisning till parkeringsmöjligheter.
Flest parkeringar finns nere på Ivöstrandsområdet i nära anslutning till Strandängen,
på Fågel Fenix väg samt på Stig Sunnes väg.
I centrum vid kommunhus, torget och Kulturpunkten finns fler parkeringsmöjligheter.

Handikapparkering
Ett antal handikapplatser finns vid Strandängsvägen samt i anslutning till entrén på Blåbärsstigen 1.

Tänk på att vid vissa parkeringsplatser kan det behövas P-skiva. I övrigt gäller gatuparkering enligt rådande regler och skyltning på respektive gata.

Entré
Entrén sker i ordinarie huvudingång på Strandängens IP