Publik framför Diggiloos scen på Sjöängen i Eksjö.

Sommarens härligaste evenemang – Diggiloo i Eksjö!

Välkommen till en härlig kväll laddad med musik och underhållning när den är som bäst, när vi på Diggiloo för femte gången besöker Eksjö! Tillsammans skapar vi något av det absolut somrigaste som finns att göra i Eksjö nu i juli, nämligen en helkväll med bland annat Jessica Andersson, Magnus Carlsson, David Lindgren och schlagervinnaren John Lundvik. Storslagna shownummer och högkvalitativ underhållning för hela familjen utlovas.
Här nedan kan du säkra dina biljetter till sommarens show i Eksjö.

Slutsålt

Sektion A Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de absolut bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över både scen och catwalk med artisterna på knappt en armlängds avstånd. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage eller låta barnen pyssla en stund innan show eller i paus. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du mitt i händelsernas centrum på parketten med närhet till både scen och artister. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B Blå 525 kr

Numrerad sittplats

Här sitter du lite längre från scenen, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt uppsikt över scenen - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill njuta av allt som händer i den fullspäckade showen.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Medtag egen stol

I den här kategorin får du ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med närhet till både hoppborgar, servering och scen blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig picknick-filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 320 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Hitta hit

ADRESS
Sjöängen, Rudelius allé 3, 575 31 Eksjö

Då vi kommer ha mycket publik i Eksjö rekommenderar vi att om möjligt ta cykel eller samåka till spelplatsen. Kom gärna i god tid för att undvika köer.

PARKERING
Det finns fri publikparkering vid Olsbergs Arena, vid ishallen. Handikapparkering finns vid Eksjös gymnasiums innergård.
Vägbeskrivning till parkeringen hittar du här.

ENTRÉ
Entré till området sker från korsningen Läroverksgatan och Rudelius allé eller via Trädgårdsgatan.

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Sommarfest med show på Sjöängen i Eksjö

Vi på Diggiloo kommer äntligen tillbaka till Eksjö, med en show som kommer att bli något alldeles extra. Förutom uppträdanden med några av Sveriges populäraste musikartister och komiker, bjuder vi också på:

    • Välj själv din publikplats! Vi på Diggiloo vill gärna erbjuda något för alla, därför ser vi till att ha så stor spridning som möjligt på typerna av publikplatser. Diggiloo-konserternas biljettsektioner är uppdelade i fyra delar – antingen bokar du biljett i Sektion Grön där du med egen filt i gräset får gott om utrymme för barnen att röra sig runt omkring, sittplatser i mittensektionerna, alternativt en sittplats alldeles intill scenen på första parkett i Sektion Gul.
    • Ingen Diggiloo-kväll är fullständig utan ett bra utbud av förfriskningar från vår servering som alltid hänger med på Diggiloo-turnén. För alla barn som behöver göra av med lite spring i benen, erbjuder vi hoppborgar och annan rolig underhållning i nära anslutning.
    • Visst vore det trevligt med en souvenir som minne från Diggiloo-spelningen i Eksjö? När du köper en biljett till Sektion Gul följer vår fullspäckade programbok med på köpet, med allt du vill veta om Diggiloo-turnén, inkusive intervjuer och reportage med Jessica Andersson, David Lindgren och alla de andra artisterna på turnén. Kul och kreativt pyssel för barnen ingår också i programboken!

Det här är definitivt något av det absolut härligaste som händer i Eksjö under sommaren. Så ta chansen att njuta av musik och show när den är som allra bäst – säkra dina biljetter till Diggiloo på Sjöängen!

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
RSS