Eskilstuna

Diggiloo besöker Eskilstuna inte bara en, utan till och med två gånger så passa på att uppleva Diggiloos sommarkonsert i de historiska miljöerna kring Sundbyholms Slott i Eskilstuna. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Barnbiljett till och med 15 år kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 99 09

Önskar ni boka paket med hotell?
Boka via Nöjesresor.se

Bild på logotyp för Nöjesresor.

Sveriges största sommarturné, Diggiloo i Eskilstuna!

För åttonde året gästar vi på Diggiloo Eskilstuna, och levererar i vanlig ordning glitter, glamour och fantastisk musik! Välkommen att njuta av förstklassig show vid vackra Sundbyholm av både stjärnor som Mariette, Jessica Andersson och David Lindgren.

Så om du går runt och funderar över vad som händer i Sörmland sommaren 2021? För den som vill suga ut det absolut bästa ur sommaren under en helkväll med några av Sveriges mest folkkära musikartister, rekommenderar vi en biljett till Diggiloos konsert strax utanför Eskilstuna.

En helkväll med musik och underhållning när den är som allra bäst, måste vara både det somrigaste och det härligaste som händer i Södermanland nu i augusti! Nära både Västerås och Katrineholm ligger anrika Sundbyholm Slott precis vid Mälaren där du verkligen kan njuta av en pittoresk sommarkväll– förstås i sällskap av en förstklassig musikshow.

Fixa dina Diggiloo-biljetter redan nu – så ses vi i Eskilstuna!