Publikhav från Diggiloo Eskilstuna.

Sommarkonsert i historisk miljö - Diggiloo i Eskilstuna!

Ta vara på sommaren in i det sista – upplev Diggiloos sommarkonsert i de historiska miljöerna kring Sundbyholms Slott i Eskilstuna!
För sjunde året i rad gästar vi på Diggiloo Eskilstuna, och levererar i vanlig ordning glitter, glamour och fantastisk musik!
Välkommen att njuta av de lummiga miljöerna vid vackra Sundbyholm, samtidigt som du blir serverad en härlig show med förstklassiga framträdanden av både stjärnor som Mariette och Thomas Petersson, men även veteraner som Arvingarna och schlagervinnaren John Lundvik.

Fåtal kvar!

Sektion A Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de absolut bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över både scen och catwalk med artisterna på knappt en armlängds avstånd. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage eller låta barnen pyssla en stund innan show eller i paus. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du mitt i händelsernas centrum på parketten med närhet till både scen och artister. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B Blå 525 kr

Numrerad sittplats

Här sitter du lite längre från scenen, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt uppsikt över scenen - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill njuta av allt som händer i den fullspäckade showen.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Medtag egen stol

I den här kategorin får du ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med närhet till både hoppborgar, servering och scen blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig picknick-filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Hitta hit

ADRESS
Sundbyholms Slott, 635 08 Eskilstuna.

Då vi kommer ha mycket publik i Eskilstuna rekommenderar vi att vara ute i god tid för att undvika köer. Samåk gärna, cykla eller välj ett annat alternativt färdmedel.

PARKERING
Organiserad parkering mot avgift finns, följ anvisning.

ENTRÉ
Entrén är belägen bredvid Sundbyholms Slott.

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Sensommarens musikshow med något för alla

Funderar du också på vad som händer i Sörmland i sommar? För den som vill suga ut det absolut bästa ur sommaren under en helkväll med några av Sveriges mest folkkära musikartister, rekommenderar vi en biljett till Diggiloos konsert strax utanför Eskilstuna. Vi på Diggiloo bjuder ju såklart på en superhärlig musikkonsert, men även mycket mer än så:

  • Var vill du sitta i publiken? Välj och vraka! Vill du sitta på parkett och se alla artistframträdanden på nära håll – eller trivs du bättre på picknickfilten eller brassestolen i gräset? När du köper din biljett till Diggiloo väljer du en av fyra olika biljettsektioner. Du bestämmer med andra ord din publikplats själv: sittplats på parkett, eller lite längre ifrån?
  • Om du inte har med egen picknickmat är det bara unna dig något gott från vår servering med snacks samt stora eller små rätter. För alla barn med massa energi i kroppen erbjuder vi hoppborgar och annan kul underhållning alldeles nära scen och servering.
  • Visst vore det härligt med ett lite extra speciellt minne från din egen Diggiloo-kväll? När du köper en biljett till Sektion Gul får du vår programbok med på köpet: full med allt du vill veta om Diggiloo-turnén. I programboken finner du bland annat massor av intervjuer och reportage med både Mariette, John Lundvik, Jessica Andersson, och alla de andra artisterna som är med på Diggiloo-turnén. Självklart följer det även med en hel del pyssel och kreativt knep och knåp för barnen.

Helkvällen med Diggiloos utomhuskonsert, är förmodligen både det somrigaste och det härligaste som händer i Södermanland nu i augusti!
Nära både Västerås och Katrineholm ligger anrika Sundbyholm Slott precis vid Mälaren där du verkligen kan njuta av en pittoresk sommarkväll när den är som bäst – förstås i sällskap av en förstklassig musikshow.

Fixa dina Diggiloo-biljetter redan nu – så ses vi i Eskilstuna!

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
RSS