Gotlands somrigaste konsertevenemang: Diggiloo i Burgsvik!

Vilka är det som turnerat 16 år på raken, varje sommar med samma glada humör och festliga show? Jo, inga mindre än Diggiloo-gänget förstås! Sommaren 2019 är inget undantag – då ger sig nämligen Diggiloo ut på turné och kommer för första gången till Burgsvik på Gotland!
Är du osäker på vad som finns att göra på Gotland i sommar har vi ett förslag som innehåller både vacker, anrik natur, en skön sommarkväll med picknick i det gröna och förstås musik i världsklass.
Med på Diggiloos Gotlands-show är till exempel både Jessica Andersson och Magnus Carlsson, men även schlagervinnaren John Lundvik bjuder på underhållning.
Denna superkväll vill du bara inte missa, boka dina biljetter redan idag!

Sittplats i det gröna 525 kr

Medtag egen stol

Samla ihop både vänner och familj och njut av en härlig stund tillsammans med oss. Du tar dessutom med dig två barn tom 14 år in på varje vuxens biljett - helt gratis! Med närhet till både hoppborgar, servering och showen blir det en helkväll som heter duga. Ta med dig picknick-filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på, och känn er som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Vill du boka transferbuss till och från föreställningen?
Läs mer här.