Gotlands somrigaste konsert - Diggiloo i Burgsvik!

Vilka är det som turnerat 16 år på raken, varje sommar med en ny sprakande show? Jo, inga mindre än Diggiloo-gänget förstås! Sommaren 2019 är inget undantag – då kommer nämligen Diggiloo tillbaka till Gotland, där vi för första gången gästar Burgsvik!
Är du osäker på vad som finns att göra på Gotland i sommar, har vi ett förslag som innehåller både vacker, anrik natur, en skön sommarkväll med picknick i det gröna och förstås musik i världsklass.
Med på Diggiloos show är till exempel både Jessica Andersson och Magnus Carlsson, men även schlagervinnaren John Lundvik bjuder på underhållning.
Denna superkväll vill du bara inte missa!

Slutsålt

Sittplats i det gröna 525 kr

Medtag egen stol

Samla ihop både vänner och familj och njut av en härlig stund tillsammans med oss. Du tar dessutom med dig två barn tom 14 år in på varje vuxens biljett - helt gratis! Med närhet till både hoppborgar, servering och showen blir det en helkväll som heter duga. Ta med dig brassestolarna eller något annat skönt att sitta på, och känn er som hemma i Grå Gåsens mysiga trädgård - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Hitta hit

ADRESS
Grå Gåsen, Hoburgsvägen 3, 623 35 Burgsvik

Då vi kommer ha mycket publik i Burgsvik rekommenderar vi att vara ute i god tid för att undvika köer. Cykla gärna, samåk eller välj annat alternativt färdmedel om möjligt.

PARKERING
Organiserad parkering mot avgift finns i anslutning till området, följ anvisningar på plats.

ENTRÉ
Entré till området sker via Pensionat Grå Gåsen.

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Vill du boka transferbuss till och från föreställningen?
Se upphämtningsplatser, tidtabell och priser här.

Sommarshowen med något för alla

Vi kan lova att Diggiloos evenemang i Burgsvik blir något alldeles extra när vi nu för tredje gången kommer tillbaka till Gotland och bjuder in er till en underbar kväll på idylliska Pensionat Grå Gåsen. Med oss har vi både Magnus Carlsson, Arvingarna och flera andra av våra mest populära musikartister, men vi bjuder på mycket mer än så:

    • Njut av de vackra omgivningarna kring Grå Gåsen i Burgsvik. Burgsvik är beläget längs Gotlands västra kust, med vackert vidsträckt grönska runtomkring de vackra husen. Här kan du verkligen uppleva svensk musiksommar när den är som allra bäst!
    • Ingen sommarkväll utan förfriskningar – självklart har vi både en välfylld servering, och underhållning med hoppborgar för alla barn med spring i benen! Både serveringen och barnaktiviteterna ligger i nära anslutning till varandra, och till scenen.
    • I en mindre och personlig miljö som Burgsvik, kommer man bokstavligen närmare artisterna. Du kan räkna med en härligt småskalig miljö med storskalig kvalitet på Diggiloos fantastiska show!

Se till att boka dina biljetter redan idag!

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
RSS