Hok

Diggiloo fyller 20 år! Det vill vi fira med ett hejdundrande kalas i Hok sommaren 2023. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 545 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Välkommen till sommarens konsert på Hooks Herrgård

Det händer grejer i och runt Jönköping, och i sommar kommer Diggiloo till Hooks herrgård! Gör dig redo för en konsert full av dans, musik och skratt, som levereras av stjärnor som Di Leva, Anne-Lie Rydé och Jessica Andersson. Picknicka loss med oss och hela familjen är välkommen!

Ett evenemang för både barn och vuxna

Barn är mer än välkomna när Diggiloo bjuder in till fest i Hok. Nu ligger förstås hela Hooks herrgård i det gröna, men det finns till och med en biljettyp som heter just ”Sittplats i det gröna”, och sitter du där får du ta med två barn t.o.m. 14 år gratis. Sitter du hellre på vår parkett är barnbiljetterna förstås billigare. Sen har vi mycket mer än show och musik att erbjuda, för det finns till exempel hoppborgar för barn – men vi tror nog de kommer att uppskatta själva konserten också, med artister som Daniel Norberg och Liamoo.

Camping nära Hok? Det finns flera!

En kringresande cirkus som Diggiloo älskar förstås allt som har med tält och husvagnar att göra. Så i samarbete med SCR svensk camping och camping.se har vi sett till att det finns goda möjligheter att bo på camping i anslutning till alla våra konserter. Och om du vill maxa din tur till Hooks herrgård kan du till exempel bo på Hjortsjöns camping i Vaggeryd eller Lovsjöbadens camping i Jönköping. Läs mer om våra campingar här!

Viktiga fakta om Hok

  • Det vackra höglandet och den friska skogsluften har tilltalat kungligheter under århundraden.
  • Peter Pan-uppföljaren ”Hook” spelades till mångas förvåning inte in här.
  • Här finns inte en golfbana – utan två.

Hitta till Diggiloo på Hooks Herrgård

Spelplats

Hooks Herrgård, 560 13, Hok

Parkering

Det finns två parkeringar, en väster om väg 30 strax söder om infarten till herrgården och en öster om väg 30. Kommer du söder ifrån rekommenderar vi dig att parkera på parkeringen som är på samma sida som arenan vid golfbanan. Kommer du däremot norr ifrån rekommenderar vi dig att parkera på åkern till väster om väg 30.

Observera att det tillkommer en parkeringsavgift, och betalning sker via Swish för smidig hantering.

Tillgänglighet

Personal finns på plats och hänvisar dig rätt.

Entré

Entré sker öster om herrgårdsområdet.