Karlsborg

Diggiloo fyller 20 år! Det vill vi fira med ett hejdundrande kalas i Karlsborg sommaren 2023. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats på evenemangsområdet 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick på evenemangsområdet innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig brassestolarna eller något annat skönt att sitta på (observera att underlaget inte är gräs) och känn dig som hemma på vårt stora evenemangsområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Sommarens evenemang i Karlsborg – Diggiloo 5 augusti

Händer det nåt kul i Karlsborg, finns det något att göra? Det är en kuggfråga va? I sommar händer det ju något väldigt mycket roligt i Karlsborg, när Diggiloo kommer tillbaka för att gunga hela Göta Kanal! På scen står Jessica Andersson, Andreas Lundstedt, Anne-Lie Rydé, Di Leva, Maria Sur och ett helt gäng finfina artister till, med band och kör och massor av skratt och glam. Kom och festa med oss!

Barnaktiviteter i Karlsborg

På Diggiloo ser vi till att det finns något för alla, och när vi spelar vid Göta Kanal har du flera olika biljettkategorier att välja mellan, beroende på hur och var du vill sitta. Om du sitter i den gröna kategorin, ”Sittplats på evenemangsområdet”, får du ta med dig två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – utan att det kostar något extra! Och sitter du hellre på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare är de vuxnas. Du kommer att hitta en plats att trivas på och med något gott att äta är det bara att njuta av musiken och sommarkvällen … Och barnen får sitt, för när vi har artister som Liamoo, Daniel Norberg och Nike Sellmar med oss på scenen lär barnen digga lika hårt som du, eller hur? Och på området har vi dessutom barnaktiviteter som hoppborgar, så de lär bli nöjda.

Campingplatser i och runt Karlsborg

Naturligtvis finns det mer att göra i Karlsborg, och du kanske tänkte stanna lite längre? Om du är sugen på att bo på camping har du tur, för vi samarbetar med SCR svensk camping och camping.se, och de har tipsat oss om Karsborgs Camping ett stenkast från kanalen. Läs allt om camping runt våra konserter här.

Viktiga fakta om Karlsborg och Göta kanal

  • Sveriges reservhuvudstad (så varför låter vi dem inte bara ta över?).
  • Här har funnits både flygflottilj och militär brevduveverksamhet. Lyckligtvis inte samtidigt …
  • Proppen är fortfarande inte hittad.

Hitta till Diggiloo i Karlsborg

Spelplats

Göta Kanal
Västra Varvsgatan, 546 32 Karlsborg

Vi rekommenderar att vara ute i god tid för att undvika köer. Ta gärna cykeln, samåk eller välj annat alternativt färdmedel.

Parkering

Parkering mot avgift sker på anvisad plats intill Västra Vägen. Följ anvisning på plats.

Tillgänglighet

Tillgänglighetsanpassad parkering finns vid spelplatsen intill Södra Varvsgatan.

Entré

Entré sker från korsningen mellan Västra vägen och Södra Varvsgatan