Ta vara på sommaren – missa inte Diggiloo i Karlskoga!

Välkomna till en kväll med musikunderhållning i världsklass när vi på Diggiloo kommer tillbaka till Karlskoga!
Att besöka Diggiloos utomhuskonsert är troligen det absolut somrigaste som finns att göra i Värmland nu i augusti, med framträdanden av bland annat Jessica Andersson, Mariette, och förstås schlagervinnaren John Lundvik. Härliga shownummer och musikalisk underhållning för hela familjen utlovas.

Fåtal kvar!

Sektion A Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de absolut bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över både scen och catwalk med artisterna på knappt en armlängds avstånd. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage eller låta barnen pyssla en stund innan show eller i paus. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du mitt i händelsernas centrum på parketten med närhet till både scen och artister. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B Blå 525 kr

Numrerad sittplats

Här sitter du lite längre från scenen, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt uppsikt över scenen - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill njuta av allt som händer i den fullspäckade showen.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Medtag egen stol

I den här kategorin får du ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med närhet till både hoppborgar, servering och scen blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig picknick-filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 320 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Hitta hit

ADRESS
Hertig Carls allé 46, 691 41 Karlskoga

Då vi kommer ha mycket publik i Karlskoga rekommenderar vi att vara ute i god tid för att undvika köer. Samåk gärna, cykla eller välj annat alternativt färdmedel.

PARKERING
Organiserad parkering finns i närheten av arenaområdet, följ skyltning på plats.

ENTRÉ
Entré sker antingen via Strandvägen, vid golfbanan eller via korsningen Karlavägen/Strandvägen.

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Sommarens musikevent med något för alla

Sommaren 2019 är det första gången Diggiloo har äran att gästa Badhusplan i Karlskoga, och bjuder som vanligt på en show som är något alldeles extra. Förutom musikuppträdanden med några av vårt lands mest folkkära artister och komiker, bjuder vi även på…

    • …möjlighet att själv välja var i publiken du vill sitta! På Diggiloo vill vi gärna erbjuda något för alla, därför har vi publikplatser/biljettsektioner som är uppdelade i fyra delar. Antingen får du med egen filt i det gröna gott om utrymme för barnen att röra sig omkring, eller så bokar du biljett på första parkett precis intill scenen i Sektion Gul, eller så förenar du det bästa av två världar med sittplatser i mittensektionerna.
    • Ingen helkväll utan förfriskningar från vår servering! Vi erbjuder både små och stora rätter samt förstås snacks och dryck. För alla barn med mycket energi finns det rolig underhållning som till exempel hoppborgar i nära anslutning till scen och servering.
    • När du köper en biljett till Sektion Gul får du en Diggiloo-programbok med på köpet, fullmatad med allt du vill veta om Diggiloo-turnén. Här finns både intervjuer och reportage med Magnus Carlsson, John Lundvik och alla de andra artister som är med på turnén. Kreativt och kul pyssel för barnen ingår också!

Diggiloos konsert är definitivt något av det absolut härligaste som händer i Karlskoga i sommar. Ta chansen att njuta av tonerna från dina favoriter när de är som allra bäst – live och utomhus på Badhusplan – endast 29 minuter från Örebro.
Se till att skaffa dina biljetter till Diggiloo i Karlskoga redan idag!

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
RSS