Malmö Arena

Parkett rad 1-16 795 kr

Numrerad sittplats inkl. program

Unna dig Diggiloo deluxe! Upplev showen från en av våra absolut finaste platser och få närkontakt med scenen och catwalken. Närmare kan du inte komma våra fenomenala artister. Det här är Diggiloo för alla sinnen. Förutom bästa platsen ingår även ett Diggiloo-program fullt av läsning om showen och artisterna. Programmet tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.
Läs mer

Parkett från rad 17 695 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser sitter du i händelsernas centrum på parketten med full överblick över scenen, catwalken och allt som händer i den färgsprakande showen. Känn hur stämningen byggs upp runtomkring dig och njut av showen.
Läs mer

Nedre läktare långsida 595 kr

Numrerad sittplats på läktare

Vill du ha en garanterat bra, numrerad sittplats till ett riktigt attraktivt pris? Då är detta det perfekta alternativet för dig. Du sitter på läktare med fantastisk utsikt över scenen, catwalken och allt som händer i den färgsprakande showen.
Läs mer

Nedre läktare kortsida 495 kr

Numrerad sittplats på läktare

Här sitter du på läktare med utsikt över hela arenan och bra uppsikt över både scenen och catwalken, allt självklart till ett mycket förmånligt pris. Du får även härliga närbilder serverade på våra storbildsskärmar.
Läs mer

Biljettpriserna är inkl. moms.
Barnbiljetter till och med 14 år Nedre läktare kort- och långsida – 100 kr.
Barnbiljetter till och med 14 år Parkett från rad 17 – 320 kr.