Mariestad

Sveriges somrigaste evenemang kommer till Mariestad! Vi kommer bjuda på glitter, glamour, skratt och fantastisk musik. Boka dina biljetter nedan!

Fåtal kvar!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Barnbiljett till och med 15 år kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 99 09

Sveriges största sommarturné, Diggiloo i Mariestad!

Att gå på utomhuskonsert med Diggiloo är förmodligen det somrigaste som finns att göra i Mariestad i augusti 2021! Det kommer bli en helkväll med härliga shownummer och högkvalitativ underhållning med bland andra Jessica Andersson, David Lindgren och Mariette.

Tänk dig en sommarkväll när den är som bäst – i sällskap av en förstklassig musikshow – det kan inte blir mycket bättre! Så om undrar vad som händer i Mariestad i sommar så har vi svaret i en Diggiloo-biljett.   

Boka dina biljetter redan nu – så ses vi sommaren 2021!