Motala

Nu gästar vi ännu en gång Råssnäs i Motala, och som vi har längtat! Vi kommer bjuda på en fullproppad show med några av våra mest älskade artister. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Välkommen till sommarens konsert i Motala

Vad händer i Motala? Massor! Idyllen vid Vätterstranden lever upp ordentligt varje sommar och drar till sig semesterfirare och besökare som vill njuta av sol och vila, men också konserter och andra evenemang. Och ett av de roligaste evenemangen i sommar är förstås när Diggiloo kommer till stan och Råssnäs den 20:e juli! Det blir en stjärnspäckad konsert med musik, dans och skratt levererade av bland andra John Lundvik, Anne-Lie Rydé och Jessica Andersson, och hela familjen är välkommen!

Här finns saker att göra i Motala med barn

Barn är mer än välkomna när Diggiloo bjuder in till festival i Motala – för varje vuxen som väljer att sitta ”I det gröna” (jo, det är så biljetten heter) får ta med sig två barn t.o.m. 14 år gratis. Och vill man sitta på vår parkett är barnbiljetterna förstås billigare. Sen har vi inte bara musik och show att erbjuda, för det finns till exempel hoppborgar för barn – men vi tror nog de kommer att uppskatta själva konserten också, med artister som Nike Sellmar, Liamoo och Daniel Norberg.

Camping i Motala? Det är bara att välja!

En kringresande cirkus som Diggiloo älskar förstås allt som har med tält och husvagnar att göra. Så i samarbete med SCR svensk camping och camping.se har vi sett till att det finns goda möjligheter att bo på camping i anslutning till alla våra konserter. Runt Motala kan du välja mellan vackra Vadstena, härliga Harge och Somriga Sandvik. Läs allt om våra campingar här!

Viktiga fakta om Motala

  • Allmänt känt som ”Vätterns pärla” trots att ingen hört talas om ”Vätterns mussla”.
  • Här talas Sveriges näst vackraste dialekt enligt en av de tillfrågade i vår panel.
  • Nämndes förr väldigt ofta i radio, men nästan ingen minns varför.