Rättvik

Vi vågar hävda att en sommar utan Diggiloo i Dalhalla inte är en ordentlig sommar. För 15:e gången gästar vi nu fantastiska Dalhalla i Rättvik. Boka dina biljetter nedan!

Sektion Blå 945 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Unna dig Diggiloo deluxe! Upplev showen från några av våra absolut finaste platser och få närkontakt med scenen och catwalken. Närmare kan du inte komma våra fenomenala artister. Förutom bästa platsen ingår också en varm och skön Diggiloo-filt och en programbok full av läsning om showen och artisterna. Filten och programboken tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.
Läs mer

Sektion Gul & Röd 845 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Här sitter du antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen, catwalken och våra storbildsskärmar. Känn hur stämningen byggs upp runtomkring dig! I priset ingår också en Diggiloo-filt som håller dig varm även när solen gått ner samt en programbok full av läsning om showen och artisterna. Filten och programboken tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.
Läs mer

Sektion Grön Bakre Ståplats 745 kr

Numrerad ståplats inkl. filt

Här står du på numrerad plats högst upp i arenan med fantastisk utsikt över både scenen och den vackra miljön. Du får även härliga närbilder serverade på våra storbildsskärmar. Dessutom får du en Diggiloo-filt att värma dig med under kvällen som du får ta med dig hem efter showens slut.
Läs mer

Sektion Grön från 545 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du ha en bra, numrerad plats med den bästa utsikten över både scenen och den vackra miljön? Då är detta det perfekta alternativet för dig. Sikten är utmärkt och du får också härliga närbilder serverade på våra storbildsskärmar. Dessutom får du en Diggiloo-filt att värma dig med under kvällen som du får ta med dig hem efter showens slut.
Läs mer
Boka biljetter här

Dalhalla tar ut en serviceavgift som tillkommer på biljettpriserna.
Biljettpriserna är inkl. moms.
Barnbiljett till och med 14 år på samtliga sektioner 350 kr.
Gruppbokningar (fler än 20 personer) kontakta Dalhalla på e-post: info@dalhalla.se

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic på 0455 – 61 97 00

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Sveriges största sommarturné, Diggiloo i Dalhalla!

Diggiloos utomhuskonsert i Rättvik och Dalhalla sommaren 2023 kommer att bli något alldeles extra.  Vi är tillbaka för att ännu en gång leverera musik och underhållning när den är som bäst. Tillsammans skapar vi något av det absolut somrigaste – och nu även mest traditionsenliga – som finns att göra i Dalarna i juli, nämligen en helkväll med några av Sveriges mest populära artister. Härliga shownummer och högkvalitativ underhållning för hela familjen utlovas!

Det här är definitivt något av det absolut härligaste som händer i Rättviks Dalhalla sommaren 2023. Ta chansen att njuta av musikshow när den är som bäst!

Så glöm inte att boka dina biljetter till Diggiloo i Dalhalla, så ses vi i juli 2023!