Sandviken

Diggiloo fyller 20 år! Det vill vi fira med ett hejdundrande kalas i Sandviken sommaren 2023. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Sommarens konsert i Sandviken – Diggiloo 12 augusti

Vad händer i Sandviken i sommar? Finns det något att göra runt Gävle eller så? Ja det är klart att det gör! Diggiloo kommer ju tillbaka till Högbo bruk i Sandviken för att lyfta taket (som inte finns, vi är utomhus) och dansa in sommarnatten tillsammans med dig. På scen står strålande artister som Andreas Lundstedt, Anne-Lie Rydé och Di Leva, för att bara nämna några. Ett klockrent evenemang på Högbo bruk helt enkelt. Kom och festa med oss!

Något att göra med barn i Sandviken

Diggiloo är till för alla, och till artister som Liamoo, Idolvinnaren Nike Sellmar, och Youtubern Daniel Norberg lär barnen digga lika hårt som du gör till Jessica Andersson, eller hur? Och på Högbo bruk i Sandviken ordnar vi andra barnaktiviteter som hoppborgar, så ni har garanterat en fartfylld kväll framför er. Det finns olika sorters biljettkategorier, och om du tänkte gå tillsammans med barnen kan vi nämna biljetten som heter ”Sittplats i det gröna”. Där får du nämligen ta med dig två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – utan att det kostar något extra! Om du hellre sitter på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare än de vuxnas. Men var du än sitter är det bara njuta av sommarkvällen och musiken. Eller kanske dansa lite ..?

Campingplatser i och runt Sandviken

Om du är sugen på att bo på camping i närheten av Sandviken eller Gävle har vi ett– nej, två förslag. Vi samarbetar nämligen med SCR svensk camping och camping.se, och de har tipsat oss om Årsunda Strandbad och Hedesunda Camping. Du kan läsa mer om camping längs vår turné här.

Viktiga fakta om Sandviken

  • Jimi Hendrix och Britney Spears har uppträtt här, men vi känner ingen press. Nejdå, ingen alls. Nej.
  • Namnet är något av en oxymoron, för om en vik är full av sand är den väl ingen vik ..?
  • Det skadar aldrig att ha beredskap för att småprata om bandy med folk på stan.

Hitta till Diggiloo i Sandviken

Spelplats

Högbo Bruk
Hans Hiertas väg 20, 81192 Sandviken

Vägbeskrivning

Högbo Bruk ligger ca 5 km norr om Sandviken. Åker du med buss är närmaste hållplats Högbo Kyrka. Från E16 och Sandviken är det skyltat Högbo Bruk, väg 272. Kommer du från Ockelbohållet ligger Högbo Bruk längs med vägen.

Vi rekommenderar att vara ute i god tid för att undvika trängsel och köer.

Parkering

Parkering sker på Högbo Bruks stora grusparkering och gräsytor. Parkeringsvakter hänvisar dig till rätt plats. Tillgänglighetsanpassad parkering finns.

Parkeringsavgift 20 kr, betala med swish eller kontant.

Entré

Från Högbo Brukshotell är det 2-3 minuters gångväg till entrén, från parkeringen ca 4-5 minuter gångväg. Sikta på den stora röda ladan så kommer ni rätt.