Strömstad

Diggiloo fyller 20 år! Det vill vi fira med ett hejdundrande kalas i Strömstad sommaren 2023. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats på evenemangsområdet 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick på evenemangsområdet innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig brassestolarna eller något annat skönt att sitta på (observera att underlaget inte är gräs) och känn dig som hemma på vårt stora evenemangsområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Diggiloo – sommarens evenemang i Strömstad

Man måste inte vara norrman för att undra vad som händer i Strömstad. I denna bohuslänska pärla finns det förstås gott om evenemang och konserter under sommaren, och många olika saker att göra. Och en av de roligaste är förstås att Diggiloo kommer till stan och Skeppsbroplatsen den 3:e augusti! Det blir en stjärnspäckad konsert med musik, dans och skratt levererade av artister som Di Leva, Andreas Lundstedt och Jessica Andersson, och hela familjen är välkommen!

Aktiviteter för barn och vuxna

Barn är välkomna till vårt event i Strömstad – och för varje vuxen som väljer sittplats på evenemangsområdet får man ta med sig två barn t.o.m. 14 år gratis. Och för alla andra sorters biljetter är barnens biljetter naturligtvis billigare. Och vi har inte bara show och musik att bjuda på, för det finns förstås fika och god mat för både stora och små, och dessutom hoppborgar för barn – men vi tror nog de kommer att uppskatta själva konserten också, med artister som till exempel Daniel Norberg och Nike Sellmar.

Camping i Strömstad? Det är bara att välja!

Vi på Diggiloo ser ju oss själva lite som ett resande cirkussällskap, och därför är vi förstås lite förtjusta i allt som har med tält och husvagnar att göra. Så i samarbete med SCR svensk camping och camping.se har vi sett till att det finns goda möjligheter att bo på camping i anslutning till alla våra konserter Runt Strömstad kan du välja mellan Daftö camping, Lagunen camping och stugor, Bofors camping och Lökholmens camping och stugor. Läs allt om våra campingar här!

Viktiga fakta om Strömstad

  • Sveriges västligaste stad (men det är tillåtet att ha plagg med ärmar).
  • En väldigt diggiloosk sak är att Richard Herrey är född här.
  • En lite mindre diggiloosk men väldigt cool sak är jättekonstverket Alaska på Nord Långö.
  • Ortsborna är jättetrötta på elskämt. Men inte så att de blir voltsamma om du drar ett.