Diggiloo bjuder på sommarens show i Tibro!

Välkommen till en folkkär kväll i musikens tecken – Diggiloo öppnar än en gång upp för en festlig sommarkväll i dess bästa bemärkelse! Med sommarens förmodligen härligaste konsert-evenemang är hela Diggiloo-gänget mer än redo för att skapa magi i sommarens Tibro.
I 2019 års upplaga av Diggiloo har ingen mindre än Jessica Andersson: ”Mamma Diggiloo” hoppat på turnétåget igen tillsammans med vapendragare som Magnus Carlsson, David Lindgren och schlagervinnaren John Lundvik. Underhållning i form av bland annat sång, dans, komik och storslagna shownummer utlovas. En helkväll för hela familjen med andra ord!
Här nedan säkrar du dina biljetter till sommarens show i Tibro.

Sektion A Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de absolut bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över både scen och catwalk med artisterna på knappt en armlängds avstånd. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage eller låta barnen pyssla en stund innan show eller i paus. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du mitt i händelsernas centrum på parketten med närhet till både scen och artister. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B Blå 525 kr

Numrerad sittplats

Här sitter du lite längre från scenen, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt uppsikt över scenen - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill njuta av allt som händer i den fullspäckade showen.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Medtag egen stol

I den här kategorin får du ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med närhet till både hoppborgar, servering och scen blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig picknick-filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 320 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Hitta hit

ADRESS
Ånaplan, Torsgatan 4, 543 35 Tibro

Då vi kommer ha mycket publik i Tibro rekommenderar vi att vara ute i god tid för att undvika köer. Samåk gärna, cykla eller välj annat alternativt färdmedel.

PARKERING
Organiserad parkering finns i närheten av arenaområdet, följ skyltning på plats.

ENTRÉ
Entré sker via Skövdevägen.

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Storslagen konsert med något för alla

Vi på Diggiloo kommer nu för tredje gången tillbaka till Ånaplan till Tibro, med ett evenemang som kommer att bli något alldeles extra. Med oss på turnén har vi både David Lindgren, Arvingarna, Jessica Andersson och flera andra av våra allra mest populära musikartister, men Diggiloo bjuder på mycket mer än så:

  • Vilken publikplats vill du ha? Kanske föredrar du smidig picknick i gräset på egen filt – eller vill du komma så nära intill artisterna på scenen som möjligt? Inför Diggiloo-konserterna har vi valt att dela upp våra biljettsektioner i fyra delar, vilket betyder att du själv avgör vilken publikplats som passar dig bäst. Antingen filt i gräset med utrymme för barnen att röra sig runt omkring, sittplatser i mittensektionerna, alternativt en hängiven sittplats på första parkett alldeles intill scenen och catwalken!
  • Ingen helkväll utan förfriskningar – njut av utbudet från vår servering med både mat och dryck, som alltid följer med på Diggiloo-turnén. För alla yngre konsertbesökare med spring i benen erbjuder vi självklart underhållning som t.ex hoppborgar i nära anslutning.
  • Vår fullspäckade programbok med allt du vill veta om Diggiloo-turnén, följer med på köpet när du köper en biljett till Sektion Gul. Programboken blir ett fint minne och souvenir där du kan ta del av intervjuer och reportage med Jessica Andersson, David Lindgren och alla de andra artisterna på Diggiloo-turnén. Dessutom innehåller den kul och kreativt pyssel för barnen.

Det här är definitivt en av de härligaste sakerna du kan göra i Skaraborg i sommar. Njut av sommar och musikshow när den är på sin topp, boka dina biljetter till Diggiloo i Tibro redan idag!

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
RSS