Sturebadet

Parkett, Sektion A Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt och program

Unna dig Diggiloo deluxe! Upplev showen från en av våra absolut finaste platser och få närkontakt med scenen och catwalken. Närmare kan du inte komma våra fenomenala artister. Det här är Diggiloo för alla sinnen. Förutom bästa platsen ingår också en varm och skön Diggiloo-filt och ett Diggiloo-program fullt av läsning om showen och artisterna. Filten och programmet tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.
Läs mer

Parkett, Sektion A Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

På dessa platser sitter du i händelsernas centrum på parketten med full överblick över scenen, catwalken och allt som händer i den färgsprakande showen. Känn hur stämningen byggs upp runtomkring dig. I priset ingår också Diggiloo-filten som håller dig varm och skön, naturligtvis får du ta med den hem.
Läs mer

Parkett, Sektion B Blå 525 kr

Numrerad sittplats

Vill du ha en garanterat bra, numrerad sittplats till ett riktigt attraktivt pris? Då är detta det perfekta alternativet för dig. Sikten till scenen är utmärkt och du får också härliga närbilder serverade på vår storbildsskärm.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Ta med två barn gratis på varje biljett!*

Vill hela familjen gå på Diggiloo? Så klart att de vill! Här är biljetten som ger alla möjligheten att njuta av Sveriges populäraste sommarshow. Varje vuxen kan ta med sig två barn/ungdomar upp t o m 14 år helt gratis på sin biljett! Ni sitter mitt i hjärtat av Diggiloo med allt vad arenan och scenen har att erbjuda. Barnen har nära till lekland, familjeshow och allt annat spännande. Ta med picknick-filten eller solstolarna och känn er som hemma i vårt stora grönområde. Gör det precis så bekvämt som ni vill ha det.
Läs mer

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.

VIKTIG INFORMATION OM KVARTSFINALEN – Se på fotbollen med Diggiloo.
Eftersom Sverige har gått till kvartsfinal blir det fotbollsyra innan Diggiloo-konserten.  Speciellt inför kvällens match, Sverige – England öppnar vi dörrarna redan klockan 15.30 och sänder matchen live på storbildsskärm. Titta tillsammans med artister och resten av Diggiloo-publiken – det blir en magisk kombo. Du kommer in med din vanliga biljett och din sittplats finns tillgänglig redan från början.

Nu laddar vi för sommarens fotbolls- och musikfest!

 

Hitta hit

ADRESS
Åvägen, 523 37 Ulricehamn

VÄGBESKRIVNING
Från Borås
Kör väg 40 i riktning mot Jönköping/Sjukhus
Håll höger i riktning mot Karlsnäs/Bronäs
Sväng höger för att fortsätta på Boråsvägen i riktning mot Centrum/Bronäs
Sväng höger in på Ågatan

Från Jönköping

Kör väg 26/väg 40 mot Ulricehamn
Ta av-/påfart till väg 46, riktning Skövde/Tranemo/Ulricehamn
Sväng höger mot Tranemo/Ulricehamn
I rondell, ta 1:a avfarten till väg 157 (Falköpingsvägen)
Fortsätt till Boråsvägen
Sväng vänster in på Ågatan

Från Falköping

Kör väg 46 mot Ulricehamn
I rondell, ta 1:a avfarten till väg 157 (Falköpingsvägen)
Fortsätt till Boråsvägen
Sväng vänster in på Ågatan

ENTRÉ
Det finns två entréer, en vid bryggan ut till Kallbadhuset och en i norra delen av lekplatsen.