Ulricehamn

Diggiloo fyller 20 år! Det vill vi fira med ett hejdundrande kalas i Ulricehamn sommaren 2023. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Sommarens evenemang i Ulricehamn – Diggiloo 6 augusti

Vad händer i Ulricehamn? Finns det något att göra i Ulricehamn i sommar? Ja det är klart att det gör! Diggiloo kommer ju tillbaka till Sturebadet med en stjärnsprakande show full av sång, dans och skratt den 10 augusti! På scen står folkkära artister som Jessica Andersson, Andreas Lundstedt och Di Leva, för att bara nämna några. Kom och festa med oss!

Barnaktiviteter i Ulricehamn

Diggiloo är för alla, och till artister som Liamoo, Idolvinnaren Nike Sellmar och Youtubern Daniel Norberg lär barnen digga lika hårt som du gör till Anne-Lie Rydé, eller hur? Och på Sturebadet i Ulricehamn kommer det att finnas andra barnaktiviteter som hoppborgar, så ni har garanterat en härlig kväll framför er. Dessutom finns det olika biljettkategorier att välja mellan, och om du tänkte gå tillsammans med barnen kan vi nämna biljetten som heter ”Sittplats i det gröna”. Där får du nämligen ta med dig två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – utan att det kostar något extra! Om du hellre sitter på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare är de vuxnas. Var du än sitter är det bara att slå sig ner och njuta av sommarkvällen och musiken.

Campingplatser i och runt Ulricehamn

Om du är sugen på att bo på camping har vi ett förslag, för vi samarbetar med SCR svensk camping och camping.se, och de tipsar om Skotteksgården Camping & Stugby i Ulricehamn. Läs mer om camping runt våra konserter här.

Viktiga fakta om Ulricehamn

  • Ligger i Sjuhärad (men är inte ett av de sju häraden).
  • Staden som gett oss Pia Sundhage!
  • Skidbacke finns som plan B om vädret skulle vända oväntat.

Hitta till Diggiloo i Ulricehamn

Spelplats

Sturebadet
Ågatan 10, 523 37 Ulricehamn

Parkering

Det finns gott om parkeringsalternativ inne i centrala Ulricehamn. En rekommenderad plats att parkera på är ”marknadsplatsen”, som ligger i närheten av Lidl och Sparbanken. Det bästa är att alla parkeringar inom kommunen är kostnadsfria,

Entré

Det finns två entréer, en vid bryggan ut till Kallbadhuset och en i norra delen av lekplatsen.