Publikhav från Diggiloo Vagnhärad.

Sommarens konsert – Diggiloo i Sörmland!

Äntligen är Diggiloo-gänget tillbaka vid Tullgarns Slott! I de lummiga omgivningarna kring slottet rullas vårt sprakande evenemang ut, för att än en gång bjuda på sommarens bästa underhållning.
Njut av den historiska omgivningen vid Tullgarns Slott i Södermanland, samtidigt som du bjuds på förstklassig show av bland annat Thomas Petersson, Mariette och schlagervinnaren John Lundvik. Diggiloo strax utanför Vagnhärad blir en upplevelse du bara inte vill missa.

Sektion Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de absolut bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över både scen och catwalk. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage eller låta barnen pyssla en stund innan show eller i paus. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

På dessa platser sitter du på vår numrerade parkett med full överblick över scenen, catwalken och allt som händer i den färgsprakande showen. Sikten är utmärkt och du får också härliga närbilder serverade på vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Medtag egen stol

I den här kategorin får du ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med närhet till både hoppborgar, servering och scen blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig picknick-filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 320 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Hitta hit

ADRESS
Tullgarns Slott, 610 74 Vagnhärad.

PARKERING
Det finns organiserad parkering mot avgift vid spelplatsen.
För vägbeskrivning till parkering, klicka här.

ENTRÈ
Entrén är vid Tullgarns värdshus.

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Vill du boka transferbuss till och från föreställningen?
Se upphämtningsplatser, tidtabell och priser här.

 

 

Fantastisk show med något för alla

En biljett till Diggiloo är ett löfte om en härlig kväll med våra allra mest folkkära musikartister, men vi ger dig mycket mer än så:

  • Vill du sitta närmast scenen – eller föredrar du filt i gräset? Välj din publikplats i en av tre olika biljettsektioner: beroende på om du föredrar sitt- och ståplats eller vill kombinera kvällen med en flexibel picknick i det gröna.
  • Njut av förfriskningar från vår servering som alltid följer med Diggiloo-turnén. För alla barn med spring i benen finns en hoppborg i nära anslutning till både scen och servering.
  • När du köper en biljett till Sektion Gul medföljer en fullspäckad programbok med allt du vill veta om David Lindgren, Jessica Andersson och alla de andra artisterna på Diggiloo-turnén, och självklart även en hel del pyssel till barnen.

Härligaste evenemanget på Tullgarns Slott – ett stenkast från Trosa och Vagnhärad

Du som vill ta vara på den absolut somrigaste aktiviteten som finns att göra i trakterna kring Järna, Gnesta och Vagnhärad, har hittat helt rätt!
Strax söder om Södertälje, och endast 31 minuter från Nyköping ligger det kungliga Tullgarns Slott med anor från 1700-talet. Omgivningen är som klippt och skuren för den sommarfest som är Diggiloo. Här kan ni njuta av den vackra grönskan i lindar och alléer, i väntan på sommarens förmodligen härligaste konsert med hela familjens favoriter.

Säkra dina biljetter redan idag – så ses vi i sommar!

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
RSS