Tullgarns Slott

Parkett, Sektion Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt och program

Unna dig Diggiloo deluxe! Upplev showen från några av våra absolut finaste platser och få närkontakt med scenen och catwalken. Det här är Diggiloo för alla sinnen. Förutom bästa platsen ingår också en varm och skön Diggiloo-filt och ett Diggiloo-program fullt av läsning om showen och artisterna. Filten och programmet tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.
Läs mer

Parkett, Sektion Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

På dessa platser sitter du på vår numrerade parkett med full överblick över scenen, catwalken och allt som händer i den färgsprakande showen. Känn hur stämningen byggs upp runtomkring dig. Sikten är utmärkt och du får också härliga närbilder serverade på vår storbildsskärm. I priset ingår även Diggiloo-filten som håller dig varm och skön, naturligtvis får du ta med den hem.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Ta med två barn gratis på varje biljett!*

Vill hela familjen gå på Diggiloo? Så klart att de vill! Här är biljetten som ger alla möjligheten att njuta av Sveriges populäraste sommarshow. Varje vuxen kan ta med sig två barn/ungdomar upp t o m 14 år helt gratis på sin biljett! Ni sitter mitt i hjärtat av Diggiloo med allt vad arenan och scenen har att erbjuda. Barnen har nära till lekland, familjeshow och allt annat spännande. Ta med picknick-filten eller solstolarna och känn er som hemma i vårt stora grönområde. Gör det precis så bekvämt som ni vill ha det.
Läs mer

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.

Hitta hit

ADRESS
Tullgarns Slott, 610 74 Vagnhärad.

VÄGBESKRIVNING
Bilväg
Från Stockholm:
E4:an söderut. Avfart 141 mot Järna och väg 525. Följ brun skylt mot Tullgarns slott.

Från Nyköping:
E4:an norrut. Avfart 138 mot Tullgarn och väg 218. Följ sedan brun skylt mot Tullgarns slott

 

PARKERING
Finns organiserad parkering vid spelplatsen.

ENTRÈ
Entrén är vid Tullgarns värdshus.