Sommarens evenemang i Vårgårda - Diggiloo!

Vårgårdas kanske härligaste evenemang under sommaren 2019 kommer utan tvekan att innefatta glitter, glamour, och fantastisk musik – vad mer kan man begära när Diggiloo-gänget åter ger sig ut på konsertturné!
På idylliska Tånga Hed i Vårgårda är du välkommen att njuta av en härlig show med förstklassiga framträdanden av både stjärnor som Mariette och Jessica Andersson, men även veteraner som Arvingarna och schlagervinnaren John Lundvik är med och bjuder på härlig underhållning.

Slutsålt

Sektion A Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de absolut bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över både scen och catwalk med artisterna på knappt en armlängds avstånd. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage eller låta barnen pyssla en stund innan show eller i paus. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du mitt i händelsernas centrum på parketten med närhet till både scen och artister. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B Blå 525 kr

Numrerad sittplats

Här sitter du lite längre från scenen, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt uppsikt över scenen - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill njuta av allt som händer i den fullspäckade showen.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Medtag egen stol

I den här kategorin får du ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med närhet till både hoppborgar, servering och scen blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig picknick-filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 320 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Hitta hit

ADRESS
Tånga Hed, 447 34 Vårgårda

Då vi kommer ha mycket publik i Vårgårda rekommenderar vi att vara ute i god tid för att undvika köer. Samåk gärna eller välj ett alternativt färdmedel.

PARKERING
Organiserad parkering mot avgift finns intill arenaområdet, på andra sidan Artillerigatan.

ENTRÉ
Entré till området sker via Roburvägen.

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Praktfull show med något för alla

Funderar du också över vad som händer i Västergötland under sommaren? Svaret hittar du enkelt i en biljett till Diggiloo! Vårgårdas Diggiloo-konsert kommer utan tvekan att bli en festlig kväll med några av Sveriges mest folkkära musikartister, men vi bjuder i vanlig ordning på mycket mer än så:

    • Vill du se artisterna på nära håll från parketten – eller sitter du hellre i gröngräset med en god picknick? När du köper biljett till Diggiloo i Vårgårda väljer du en av fyra olika biljettsektioner, vilket innebär att du bestämmer din publikplats själv.
    • Vår servering med förfriskningar följer alltid med på Diggiloo-turnén, så har du inte medhavd picknick är det bara att välja och vraka från vårt utbud av stora eller små rätter och tilltugg. För alla barn med spring i benen erbjuder vi underhållning som t.ex hoppborgar i anslutning till serveringen och scenen.
    • När du köper en biljett till Sektion Gul får du vår fullspäckade programbok med allt du vill veta om Diggiloo-turnén, med på köpet. I programboken kan du ta del av intervjuer och reportage med både Jessica Andersson, John Lundvik och alla de andra artisterna på Diggiloo-turnén. Självklart finns där även en hel del pyssel och knåp för barnen.

Att gå på utomhuskonsert med Diggiloo är förmodligen det somrigaste som finns att göra i hjärtat av Västra Götaland nu i juli! Endast 16 minuter från Alingsås och 55 minuter från Trollhättan ligger Tånga Hed, centralt i Vårgårda. Här kan du verkligen njuta av en pittoresk sommarkväll när den är som bäst – i sällskap av en förstklassig musikshow.

Boka dina biljetter redan nu – så ses vi i sommar!

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
RSS